TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Consiliere şi orientare. Ghid de educaţie pentru carieră. Activităţi pentru clasele V-VIII AS-GLM-CIOGDE-11-N-001
Vezi
galerie

Consiliere şi orientare. Ghid de educaţie pentru carieră. Activităţi pentru clasele V-VIII

de Gabriela Lemeni, Mihaela Porumb

Titlu apărut în colecția Consiliere şcolară la ASCR

Id: #238107

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Culegerea reprezintă partea aplicativă a temelor abordate în manualul "Consiliere şi Orientare. Ghid de educaţie pentru carieră". 
Ghidul este organizat în 2 părţi.
Partea I cuprinde Activităţile structurate în capitole corespunzătoare celor 6 capitole cuprinse în partea teoretică: autocunoaştere şi dezvoltare personală, comunicare şi relaţionare interpersonală, managementul informaţiilor şi al învăţării, planificarea carierei, educaţia antreprenorială, stil de viaţă. În partea stângă a fiecărei pagini, se găseşte o grilă de corespondenţă, în care sunt indicate capitolul şi pagina din manualul teoretic, cărora le corespund activităţile respective, precum şi nivelul de clase pentru care este recomandată fiecare activitate. În descrierea detaliată a Activităţilor sunt specificate: obiectivele, durata activităţii, materialele necesare, etapele de desfăşurare, sugestii pentru discuţiile cu elevii şi criterii de evaluare a atingerii obiectivelor. Secţiunea Discuţii oferă sugestii de teme relevante în discuţia cu elevii iar De urmărit este o secţiune alcătuită din repere orientative pentru profesor, prin care el se poate asigura de îndeplinirea obiectivului activităţii.
Partea a II-a cuprinde Fişe de lucru. Acestea pot fi fotocopiate pentru a fi distribuite elevilor, care, astfel, sunt ajutaţi să-şi întocmească un portofoliu personal, pe baza căruia îşi vor putea evalua şi reevalua cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru deciziile de viaţă şi carieră.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela Lemeni, Mihaela Porumb

Data apariției: 2011

ISBN: 978-606-8244-22-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 122

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x30 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR