TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Insula Misterioasă (Ediția Integrală)
Insula Misterioasă (Ediția Integrală)
Vezi
galerie

Insula Misterioasă (Ediția Integrală)

de Jules Verne

Id: #375609

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ediția Integrală a cărții din Lista de Lecturi Obligatorii în Programul Școlar!

Cinci oameni pleacă îmbarcți într-un balon, din Statele Unite. Împinși de o furtună, balonul naufragiază într-o insulă pustie din Oceanul Pacific, Insula Misterioasă.

Puşi într-o situaţie atât de grea, naufragiaţii îşi dau seama că nu au decât două variante de a se salva: fie un alt vas va ajunge să-i salveze la un moment dat, fie vor rămâne pe insulă şi vor depune eforturi pentru supravieţuire. Curând, ei îşi vor demonstra extraordinara capacitate de adaptare.

De fiecare dată când sunt atacaţi de animale sălbatice sau piraţi, ceva intervine şi îi salvează când se aşteaptă mai puţin. Nefiind capabili să-şi explice de unde le vine ajutorul, aceștia dezvoltă ideea că pe insulă ar exista o fiinţă supranaturală, care îi veghează şi îi protejează în acelaşi timp.

Care este motivul pentru care această forţă e de partea lor? Spre sfârşitul cărţii, misterul va fi dezlegat.

Romanul „Insula Misterioasă” a fascinat generații de cititori de la prima apariție. Cartea a avut un succes uimitor, fiind vândută în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume.

„Insula Misterioasă” reprezintă rodul cuprinzătoarei experiențe de romancier a lui Jules Verne, care își exprimă în paginile acestei lucrări concepția sa despre cultură și viață.

Romanul a inspirat parcul de distracții Mysterious Island din Tokyo DisneySea, Japonia. Parcul atrage anual circa 15 milioane de vizitatori, fiind în Top 5 cele mai vizitate parcuri tematice din lume.

Creatorii serialului LOST au declarat că „Insula Misterioasă” a fost principalul element din care s-a inspirat programul televizat. Filmul a obținut numeroase premii, printre care Globul de Aur și Emmy.

Romanul a cunoscut mai multe ecranizări. Cel mai recent film, „Journey 2. The Mysterious Island” (2012) îl are în rolul central pe actorul Dwayne Johnson.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jules Verne

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9789975345873

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 658

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bestseller

Teme: aventură, supraviețuire

Jules Verne
Jules Verne
Autor

Jules Verne (1828-1905), scriitor francez, precursor al literaturii science-fict...

vezi autor