TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Poliţie

Mihai Manea, Leonard Ilie
Colecții/Serii: Corint Educațional
Lucrarea se adresează candidaţilor care se pregătesc pentru concursul de admitere la Facultatea de Poliţie şi Facultatea de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8668-66-6
Dimensiuni: 16,5x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Poliţie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea se adresează candidaţilor care se pregătesc pentru concursul de admitere la Facultatea de Poliţie şi Facultatea de Arhivistică din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, fiind un util şi eficient instrument de verificare a cunoştinţelor.

Testele propuse au fost alcătuite conform manualelor recomandate şi aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi programei examenului de admitere la Academia de Poliţie.

Pentru a le prezenta candidaţilor o imagine cât mai concludentă a cerinţelor promovării acestui examen, autorii au inserat subiectele date în sesiunile 2010, 2011, 2012.

Fiecare dintre cele 50 de teste – câte cinci teste de evaluare pentru fiecare temă din programa de examen şi cinci teste finale – este alcătuit din 30 de itemi: 10 itemi de tip grilă, 10 itemi de tip ordonare cronologică, 10 itemi de tip logică istorică.

În ultimele pagini ale cărţii, veţi găsi răspunsurile, cu baremele de corectare şi notare pentru fiecare test.

Autor: Mihai Manea, Leonard Ilie
Prefaţator: Doru Dumitrescu
Data apariției: 2015
Editura: Corint
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
răspunsuri, examinare, concurs, grilă, eseu, istoric
 • Leonard Ilie
  Autor
  Mihai Manea - Autor
  Mihai Manea – profesor de istorie, gradul didactic I, inspector şcolar specialitatea istorie la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie, preşedintele Asociaţiei Profesorilor de Istorie din România (APIR - Clio), expert al Consiliului Europei în predarea istoriei.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Mihai Manea
  Autor
  Leonard Ilie - Autor
  Leonard Ilie, profesor de istorie, gradul didactic I, Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Călăraşi, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, participant la proiecte şi cursuri de formare în domeniul didacticii disciplinei, evaluării, coordonate de Ministerul Educaţiei Naţionale, Kulturkontakt Austria, Centrul Educaţia 2000+, membru al grupului de lucru din cadrul C.N.E.E. (2006 - 2007) pentru testarea naţională –...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor