TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a AR-MRO-MIEMCE-18-N-001
Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a
Vezi
galerie

Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a

de Rodica Chiran, Olga Pîrîială, Mihaela-Ada Radu

Id: #257421

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Caietul oferă o perspectivă unitară asupra conţinuturilor prevăzute în curriculum, facilitând aplicarea cunoştinţelor în diferite situaţii de viaţă și completând firesc activitățile propuse în manualul de Matematică și explorarea mediului, semnat de aceiași autori.
Lucrarea propune o abordare a învăţării care să permită elevului să-şi valorifice experienţa de viaţă prin rezolvarea de probleme simple. Situațiile de învățare completează ceea ce elevul a dobândit în clasa I , urmărind construirea concentrică a competenţelor ciclului de achiziţii fundamentale, prin gruparea conţinuturilor de matematică şi explorarea mediului în jurul unor teme care stârnesc interesul. 
Sarcinile didactice presupun observare, analiză atentă, investigarea căilor de rezolvare, predicţie asupra rezultatelor, toate acestea constituindu-se în etape ale jocului didactic, atât de necesar şi la clasa a II-a.
Prin abodarea integrată a conţinuturilor programei şcolare, prin ancorarea sarcinilor didactice în realitatea imediată şi prin folosirea elementelor de joc , caietul oferă elevului instrumente de lucru utile pentru formarea competenţelor necesare în ciclul şcolar următor şi în studiul celorlalte discipline.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rodica Chiran, Olga Pîrîială, Mihaela-Ada Radu

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 9786060090847

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis