TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fizica simpatică VE-LOP-FIZICS-21-N-001
Fizica simpatică
Vezi
galerie

Fizica simpatică

de Lorin-Bogdan Popescu

Id: #372900

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un aperitiv pentru fizica de liceu, cartea lui Lorin-Bogdan Popescu este cel mai bun îndrumar pentru cei certaţi cu fizica sau pentru cei care vor să înveţe mai multe despre mecanică, relativitate, electricitate şi magnetism, termodinamică şi despre cum ne ajută toate acestea în viaţa de zi cu zi.

Mai mult decât un manual, cartea este un ghid prietenos, amuzant şi plin de provocări. Dacă aveaţi impresia că fizica este materia aceea stufoasă, cu multe formule, probleme şi definiţii imposibil de reţinut, mai gândiţi-vă o dată! Totul e mult mai uşor atunci când explicaţiile conţin exemple din viaţa de zi cu zi, când limbajul folosit nu este unul academic şi când accentul e pus nu doar pe materia care trebuie predată, ci şi pe motivele pentru care ar fi bine să ştim mai multe despre fizică.

La urma urmei, de ce să învăţăm la fizică?

Poate pentru că suntem curioşi să ştim de ce se taie maioneza, cum arată câmpul electromagnetic, de ce e cerul albastru şi de ce nu poate exista omul invizibil? Sau poate pentru că fizica şi matematica ne ordonează mintea şi o minte ordonată ne ajută în orice situaţie, indiferent cu ce ne ocupăm (matematician, fotomodel sau director de hotel).

Fizica simpatică ne demonstrează că această materie temută de atâţia dintre noi şi plictisitoare până peste poate pentru alţii, este poate cea mai frumoasă materie din liceu. Daţi-i o şansă şi veţi putea spune după ce o citiţi: QED.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lorin-Bogdan Popescu

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786069801093

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant