TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limba română AL-CRM-LIRALD-10-P-001
Vezi
galerie

Limba română

de Cristian Moroianu, Adrian Stoicescu

Id: #212130

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Admiterea la drept: 1200 de întrebări și răspunsuri
 

Descriere produs

Un start responsabil într-o carieră de succes



Această carte li se adresează tinerilor care se pregătesc să devină studenți la Facultatea de Drept, remarcându-se ca un instrument eficient de studiu și de testare a cunoștințelor. În același timp, le oferă încredere în capacitatea de a-și atinge obiectivele educaționale și profesionale.



Dintre cele 100 de întrebări de tip grilă de la proba scrisă din cadrul admiterii la Drept, 60 vizează cunoștințele de limba română ale candidaților. Acestea cuprind subiecte de sintaxă, morfologie, lexicologie, semantică, fonetică, ortografie și punctuație, construite pe baza unei bibliografii publicate anual de organizatorii examenului de admitere.



Ai parcurs și ai rezolvat deja subiectele de la admitere din anii anteriori? Această culegere îți oferă ocazia să îți antrenezi în continuare competențele. Testele propuse respectă numărul, structura, conținutul și gradul de dificultate ale subiectelor de examen. Ele reprezintă, așadar, o oglindă fidelă a întrebărilor din trecut și, în același timp, o modalitate temeinică de verificare a cunoștințelor necesare pentru proba de admitere. Acum poți descoperi care este stadiul pregătirii tale și care sunt punctele pe care trebuie să le aprofundezi.



Mai mult decât atât, rezolvările propuse de autorii volumului de față reflectă stilul autorilor subiectelor de la Drept, ajutându-te să te acomodezi cu viziunea acestora.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristian Moroianu, Adrian Stoicescu

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 978-606-587-168-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: şcoală