TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limba română. Teste-grilă pentru admiterea la Academia de Poliție și la școlile postliceale de poliție și jandarmi 978-606-38-0260-7
Limba română. Teste-grilă pentru admiterea la Academia de Poliție și la școlile postliceale de poliție și jandarmi

Limba română. Teste-grilă pentru admiterea la Academia de Poliție și la școlile postliceale de poliție și jandarmi

de Ion Popa, Eugenia Laura Tudor

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 28.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Lucrarea se adresează absolvenţilor de liceu care doresc să susţină examen de admitere la Academia de Poliţie, la şcolile postliceale de agenţi de poliţie şi de subofiţeri jandarmi, la unele facultăţi de drept, de relaţii publice şi comunicare sau la unele facultăţi ale Academiei Forţelor Terestre.

Conţinutul acestei lucrări este structurat în trei părţi: prima parte cuprinde teste realizate în funcţie de nivelurile limbii (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxa propoziţie şi a frazei), partea a doua conţine teste date la Academia de Poliţie şi teste date la şcolile de agenţi şi de subofiţeri în perioada 1999-2003, respectiv 2000-2005, neincluse, în general, în alte auxiliare didactice, iar partea a treia este formată din teste realizate de autori. Majoritatea testelor sunt însoţite de soluţii şi de explicaţiile necesare pentru înţelegerea acestora.

Noutatea acestei lucrări, faţă de altele similare, este dată de prezenţa unor teste neîntâlnite în auxiliarele deja existente pe piaţă şi de rezolvările acestora. Testele concepute de autori sunt structurate modular, în jurul unui enunţ figurând mai multe întrebări care vizează diverse aspecte ale limbii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ion Popa, Eugenia Laura Tudor

Data apariției: mai 2019

ISBN: 978-606-38-0260-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Dimensiuni: 15x23 cm

Editura: Niculescu

Pagini: 384

Limba: Română

Hârtie: 80g/m