TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Recapitulare și evaluare. Comunicare în limba română. Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a AR-ROC-RIECNL-20-N-001
Recapitulare și evaluare. Comunicare în limba română. Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a
Vezi
galerie

Recapitulare și evaluare. Comunicare în limba română. Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a

de Rodica Chiran

Titlu apărut în colecția Cu Aramis reușesc la Aramis

Id: #318212

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea conține fișe de antrenament și autoevaluări cu ajutorul cărora elevii vor putea, de multe ori singuri, să-și reamintească și să-și fixeze noțiunile de bază asimilate, pe parcursul clasei a II-a, la disciplinele Comunicare în limba română și Matematică și explorarea mediului.

Activitățile propuse în acest caiet stimulează învățarea, creativitatea și implicarea activă și conștientă a elevului, iar cele transdisciplinare, bogate și atractive, facilitează un contact permanent cu lumea înconjurătoare.

Jocurile, activitățile individuale, în perechi sau de grup, precum și cele practice asigură dezvoltarea gândirii, imaginației creative a copiilor, dar și a trăirilor afective pozitive.

Prin intermediul tuturor acestor activități se urmărește recapitularea și consolidarea cunoștințelor dobândite de elevi pe parcursul clasei a II-a, iar prin procesul de autoevaluare, identificarea experienţelor de învăţare şi a competenţelor dobândite de aceștia în contexte nonformale sau informale.

Scopul acestei lucrări este acela de a le facilita elevilor demersurile de învățare în contextul învățământului de tip hibrid sau online.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rodica Chiran

Data apariției: noiembrie 2020

ISBN: 978-606-009-321-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 96

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x28,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis