TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Istorie. Evaluări finale standard. Teste pentru Bacalaureat

Mihaela Olteanu
Lucrarea de fata cuprinde variantele de teste care au fost extrase in 2014 si care au reprezentat subiecte de examen la disciplina Istorie la cele...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-2007-1
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Istorie. Evaluări finale standard. Teste pentru Bacalaureat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de fata cuprinde variantele de teste care au fost extrase in 2014 si care au reprezentat subiecte de examen la disciplina Istorie la cele trei sesiuni ale Bacalaureatului National, precum si un numar de 40 de teste de evaluare propuse, structurate pe capitole, dar vizand si evaluarea finala. In cuprinsul lucrarii sunt prezentate si baremele de evaluare si notare, tocmai pentru a veni in sprijinul candidatilor, ca un veritabil instrument de autoevaluare a pregatirii pentru examen.
Testele propuse spre rezolvare respecta intocmai programa pentru examenul de Bacalaureat, continutul celor 7 manuale avizate de Ministerul Educatiei Nationale, precum sistructura itemilor propusi de Centrul National de Evaluare si Examinare in anii scolari trecuti.
Pentru folosirea cat mai eficienta a culegerii, trebuie studiat cu multa atentie continutul fiecarei teme, dupa care se poate trece la rezolvarea testelor in conditii similare celor de examen, prin eliminarea oricarei surse de informare si acordandu-se un timp-limita.
Cu speranta ca aceasta culegere va fi cu adevarat de ajutor in pregatirea acestui prim examen de maturitate si competenta al vietii voastre, va urez MULT SUCCES!

Autoarea

Autor: Mihaela Olteanu
Data apariției: ianuarie 2015
Editura: Paralela 45
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
educațional, auxiliare școlare, activități

Opinia cititorilor