TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Deutsche Sagenstrasse: Lese-und Arbeitsbuch CO-MCC-DEUSLA-20-N-001
Deutsche Sagenstrasse: Lese-und Arbeitsbuch
Vezi
galerie

Deutsche Sagenstrasse: Lese-und Arbeitsbuch

de Maria Cucu-Costeanu

Id: #309150

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Carte avizată de Ministerul Educației și Cercetării.

„Legendele ne-au vrăjit dintotdeauna, purtându-ne cu ochii minții într-o lume în care imposibilul devine posibil. Farmecul cărții este dat de îmbinarea dintre vechi și nou. Pe de o parte, legendele vă poartă într-o captivantă incursiune în trecut, iar pe de altă parte, vă sunt propuse sarcini didactice moderne, care presupun și informare pe internet, inclusiv audierea de texte pe YouTube cu ajutorul codurilor QR.

Această carte poate deveni un prieten bun pentru timpul liber, vacanță sau pentru a «părăsi» imaginar sala de clasă în timpul orelor de Limba Germană ca limbă modernă sau chiar maternă.

Fascinanta călătorie în trecut pe care o propune vizează o învățare interdisciplinară: limbă modernă, istorie, geografie, informatică. În același timp, ea este o invitație adresată tuturor acelora care vor să-și aprofundeze în mod plăcut cunoștințele de limba germană.

Textele însoțite de o diversitate de activități didactice și secțiunea informativă de cultură și civilizație au ca scop stimularea interesului pentru lectura în limba germană, dar și dezvoltarea competenței comunicative interculturale.” - Zoe Spineanu, profesor


extinde
 

Detalii produs

Autor: Maria Cucu-Costeanu

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-793-644-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 72

Limbă: Germană, Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint