TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Evaluarea națională 2017 la finalul clasei a II-a. Scris-citit. Matematică

Manuela Dinescu
Colecții/Serii: Subiecte posibile
Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a II-a în vederea susţinerii cu succes a probei de evaluare a competenţelor fundamentale...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
30 de teste după modelul M.E.N.C.S.
ISBN: 978-973-47-2375-1
Dimensiuni: 20x26 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a II-a în vederea susţinerii cu succes a probei de evaluare a competenţelor fundamentale la finalul anului şcolar. Proba constă în administrarea a trei teste vizând evaluarea competenţelor de receptare a mesajelor citite, evaluarea competenţelor de producere a mesajelor scrise şi evaluarea competenţelor de matematică. Testele propuse respectă întru totul standardele metodologice naţionale elaborate de M.E.N.C.S.

Această evaluare este o noutate pentru învăţământul românesc. Ea nu reprezintă un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoză şi prognoză, cadrul didactic urmărind de fapt optimizarea, reglarea şi ameliorarea procesului de predare-învăţare. Rezultatele obţinute la această evaluare oferă posibilitatea profesorului de a elabora planul individualizat de învăţare.

Conştienţi de faptul că, pentru şcolarii mici, acest mod nou de evaluare inter- şi transdisciplinar reprezintă o piatră de încercare, însă un mare pas înainte în învăţământul românesc, autoarea şi Editura Paralela 45 urează mult succes elevilor de clasa a II-a, îi îndeamnă să parcurgă cu încredere paginile acestei culegeri şi îi asigură că la final vor exclama victorios: „Am reuşit!”.

Autor: Manuela Dinescu
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Paralela 45
Pagini: 104
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
educațional, auxiliare școlare, activități, evaluare națională

Opinia cititorilor