TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învăţăm matematica cu chibrituri! Exerciţii şi jocuri matematice. Clasa a II-a TR-VGD-NMCCEI-10-N-002
Învăţăm matematica cu chibrituri! Exerciţii şi jocuri matematice. Clasa a II-a
Vezi
galerie

Învăţăm matematica cu chibrituri! Exerciţii şi jocuri matematice. Clasa a II-a

de Viorel-George Dumitru

Titlu apărut în colecția Primii ani la Trend

Id: #252839

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Folosind chibriturile, care sunt unitățile vizuale palpabile aflate la îndemână oricui, lucrările doresc să realizeze o aprofundare a noțiunilor matematice prezentate la clasele I-IV conform programelor școlare de matematică în vigoare.

Exercițiile prezentate sunt antrenante, iar metodă aleasă-folosirea chibriturilor în locul unui calculator-este nu numai educativă, cia și distractivă, încercând să le demonstreze elevilor că matematică nu este un lanț nesfârșit de calcule fără rost, ci poate fi și amuzantă prin simplă folosire a unor lucruri aparent banale de lângă noi. Nu lipsesc desigur răspunsurile la exercițiile propuse spre rezolvare.

În mod special părinții și bunicii pot găsi aici multe idei și posibilități de a petrece clipe plăcute împreună cu copii și nepoții, cărora le pot deschide porțile prin această matematică distractivă spre „matematica serioasa“.

Lucrările sunt presărate cu informații despre chibrituri și foc, cu sfaturi despre unele reguli pe care copiii trebuie să le urmeze în cazul în care survine un incendiu, iar ei sunt singuri. Și desigur, copiii sunt îndemnați să nu se joace cu focul, ci doar cu chibriturile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Viorel-George Dumitru

Data apariției: 2010

ISBN: 978-606-927-131-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 72

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trend