TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fișe de lectură și redactare. Clasa a VI-a
Vezi
galerie

Fișe de lectură și redactare. Clasa a VI-a

de Cristina Radu, Cristina Cergan, Iris Tănăsescu

Titlu apărut în colecția Foarte bine! la Paralela 45 educațional

Id: #381263

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a
 

Descriere produs

Acest auxiliar didactic vizează, în principal, dezvoltarea a trei dintre competențele generale prevăzute de programa de limba și literatura română pentru clasele a V-a – a VIII-a, și anume: Receptarea textului scris de diverse tipuri (competența generală nr. 2), Redactarea textului scris de diverse tipuri (competența generală nr. 3) și Exprimarea identității lingvistice și culturale proprii în context național și internațional (competența generală nr. 5).

 

Astfel, lucrarea este un instrument de lucru util atât elevilor, cât și profesorilor în trei direcții ale activității școlare:

  • dezvoltarea competențelor de lectură și de redactare, în vederea pregătirii temeinice pentru examenul de Evaluare Națională, dar și pentru comunicarea cotidiană, în contextul în care se observă lipsa interesului pentru text, pentru lectură și pentru comunicare literară;
  • de asemenea, se adresează elevilor care au ales cursul „Lectura și abilitățile de viață”, curs opțional avizat de Ministerul Educației;
  • nu în ultimul rând, vizează pregătirea elevilor capabili de performanță în vederea participării la concursurile și la olimpiadele școlare, experiențe formatoare ce generează încredere în sine și bucuria reușitei.




extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristina Radu, Cristina Cergan, Iris Tănăsescu

Data apariției: august 2022

ISBN: 9789734736751

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paralela 45 educațional

Teme: şcoală