TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Caiet de Biologie pentru clasa a VI-a AK-ROS-CDBPCA-16-N-001
Caiet de Biologie pentru clasa a VI-a
Vezi
galerie

Caiet de Biologie pentru clasa a VI-a

de Rodica Sandu

Titlu apărut în colecția Art Educaţional la Art Klett

Id: #246407

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea de față reprezintă un instrument util pentru pregătirea elevilor la disciplina Biologie, în cazul de față la Zoologie. Respectând cerințele programei școlare pentru clasa a VI-a, aplicațiile propuse au ca scop fixarea și recapitularea cunoștințelor dobândite la clasă, utilizînd o mare varietate de itemi.

Având în vedere diversitatea și frumusețea lumii vii, caietul oferă și date suplimentare față de manual, îndeosebi informații referitoare la rolul animalelor în natură, la importanța lor în alimentația și în activitățile productive ale omului sau la folosirea lor ca aliați naturali în combaterea animalelor dăunătoare.

De asemenea, recurge la un suport imagistic generos, menit să-i familiarizeze pe copii cuanimalelor, pentru a le putea recunnoaște și, implicit, pentru a le proteja, conștientizând rolul fiecăruia în păstrarea echilibrului din natură. Jocurile de cuvinte încrucișate și curiozitățile prezentate la rubrica Știați că?... oferă un plus de atractivitate lucrării, făcând învățarea Botanicii mai ușoară și mai plăcută.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rodica Sandu

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-710-003-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 175

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art Klett

Teme: natură