TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Exerciții de comunicare în Limba Română, Clasa a III-a AL-AGN-EDCNLR-15-N-001
Exerciții de comunicare în Limba Română, Clasa a III-a
Vezi
galerie

Exerciții de comunicare în Limba Română, Clasa a III-a

de Adina Grigore, Nicoleta Sonia Ionică

Id: #252007

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un suport didactic cu o arie extinsă în abordarea conţinutului ştiinţific şi literar al limbii române, accesibil elevilor de clasa a III-a şi în conformitate cu programa şcolară, este dedicat atât elevilor, cât şi cadrelor didactice şi părinţilor.

Pentru elevi, culegerea conţine un valoros suport de învăţare detaliată a fenomenelor de limbă şi literatură română, adaptat nivelului cognitiv la clasa       a III-a, fiind un mijloc eficient de susţinere a activităţii didactice, precum şi a activităţii independente sau de pregătire suplimentară.

Pentru cadrele didactice, culegerea este un suport necesar şi util pentru realizarea unui randament şcolar deosebit în pregătirea elevilor.

Pentru părinţi poate fi un îndrumător eficient în acţiunea de a-i ajuta pe copii în activitatea independentă de acasă sau în pregătirea temelor.

Cu un conţinut bogat şi diversificat de aplicaţii, Culegerea dezvăluie o valenţă formativă marcantă în dezvoltarea competenţelor de comunicare şi, implicit, în dizolvarea profilului de formare al elevilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adina Grigore, Nicoleta Sonia Ionică

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-574-756-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ars Libri