TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Primul meu atlas geografic
Vezi
galerie

Primul meu atlas geografic

de Octavian Mândruţ, Georgian Ungur

Id: #381846

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Primul meu atlas geografic reprezintă o introducere în învățarea geografiei și o poartă de intrare în studiul acestei științe fascinante și extrem de actuale.

               Este propusă abordarea învățării geografiei de la localitatea natală la planetă astfel: de la orizontul local (clasa, școala, localitatea) la regiune, țară, continent și planeta ca întreg. Extinderea cunoașterii are loc prin lărgirea dimensiunii spațiului studiat și prin aprofundarea problemelor abordate, iar la final elevii vor fi pe deplin conștienți de rolul geografiei în lumea contemporană și în procesul de cunoaștere: perceperea, înțelegerea și explicarea lumii în care trăim.

               Atlasul cuprinde 40 de lecții video, realizate pentru explicarea principalelor probleme abordate. Aceste lecții conțin, într-o formă intuitivă și foarte ușor de înțeles, imagini, hărți, grafice, desene, secvențe animate, secvențe de evaluare, care aprofundează paginile lucrării.

               Recomandăm acest atlas elevilor care încep studiul geografiei în clasa a IV-a, precum și tuturor celor interesați de o învățare plăcută, intuitivă și rațională a geografiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Octavian Mândruţ, Georgian Ungur

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786067820638

Copertă: Paperback

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

VIDEO