TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Testarea unei idei de afaceri. Ce ar trebui să facă directorii şi antreprenorii înainte de a scrie un plan de afaceri

John Mullins
Aveti o idee pentru o afacere noua? Testati-o mai întai, pentru a va asigura ca aceasta într-adevar va funtiona, înainte de a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-735-3
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback

Testarea unei idei de afaceri. Ce ar trebui să facă directorii şi antreprenorii înainte de a scrie un plan de afaceri

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aveti o idee pentru o afacere noua? Testati-o mai întai, pentru a va asigura ca aceasta într-adevar va funtiona, înainte de a investi în ea prea mult timp si bani. Aflati de ce majoritatea noilor afaceri esueaza si evitati greselile facute de altii. Sfaturile din carte sunt bazate pe experientele unor întrepreinzatori de succes, exemplificate prin studii de caz.

Autor: John Mullins
Data apariției: august 2007
Editura: Allfa
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
business, planificare, ghid practic, investiţii, organizare
Locuri în topurile Cartepedia

Opinii Editoriale

Business Monthly, iulie 2003
"Îti arata cum sa testezi fiabilitatea ideilor si oportunitatilor, înainte de a alcatui un plan de afaceri si te ajuta sa-ti îmbunatatesti sansele de a castiga atat clienti, cat si capital".
Martin Rowan, Rowan Landscapes
"Am cumparat si am citit cartea dumneavoastra la începutul anului 2003, cand planuiam sa-mi pornesc propria afacere. Am vrut sa va scriu chiar atunci, cand am citit-o pentru prima data, ca sa va spun cat de mult mi-a placut si, mai cu seama, cat de clara si comprehensibila a fost cartea pentru mine, cineva care nu avea deloc experienta în afaceri sau comert. Joia trecuta a fost ultima mea zi ca salariat si aum sunt ocupat full-time cu propria afacere, care furnizeaza servicii de calitate în domeniul horticulturii, pentru clienti industriali. Acum îmi îmbunatatesc planul meu de afaceri; iata-ma ajuns sa recitesc cartea dumneavoastra".

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus