TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 47,2 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 02.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Creează-ţi propria economie. Calea către prosperitate într-o lume dezorganizată

Tyler Cowen
Stoc furnizor
PREȚ: 47,2 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 02.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Tyler Cowen, unul dintre cei mai apreciați economiști ai zilelor noastre, ne demonstrează cum lumea super-interconectată ne schimbă modul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8360-03-4
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Creează-ţi propria economie. Calea către prosperitate într-o lume dezorganizată

MAI MULTE DESPRE CARTE

Tyler Cowen, unul dintre cei mai apreciați economiști ai zilelor noastre, ne demonstrează cum lumea super-interconectată ne schimbă modul în care gândim. Fie că facem micro-blogging pe Twitter sau ne împrietenim pe Facebook, segmentăm informațiile culturale în frânturi din ce în ce mai mici, pe care le ordonăm și le reorganizăm în mințile (și în computerele) noastre, astfel încât acestea să răspundă nevoilor fiecăruia dintre noi. Cumpărăm câte o melodie de pe iTunes și alcătuim playlisturi, în locul unui album întreg, structurat dinainte de către producători și artiști.

După cum arată Cowen, acum putem mai mult decât oricând să ne conturăm viețile în așa fel încât să ne satisfacem cele mai profunde dorințe, aducând la rândul nostru contribuții profunde și valoroase la existența celor din jur. Cu alte cuvinte, ne putem crea propria economie - trăind, în mod mai inteligent, o viață mai fericită și mai împlinită.


Autor: Tyler Cowen
Traducător: Mihaela Sofonea
Data apariției: iunie 2012
Editura: Publica
Titlu original: Create Your Own Economy: The Path to Prosperity in a Disordered World
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
interconectare, Twitter, Facebook, informaţii
  • Tyler Cowen - Autor
    Tyler Cowen, profesor de economie la Universitatea George Mason, este autorul cărţii Discover Your Inner Economist (2008). Scrie regulat pentru The New Yorker, Money, The Wall Street Journal, The Washington Post şi Slate, precum şi pentru multe alte publicaţii din mediul digital.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Daniel H. Pink, autorul cărții Drive (Publica, 2011)
Numai o minte precum aceea a lui Tyler Cowen poate aduce laolaltă Facebook-ul, budismul Zen, pe Sherlock Holmes și multe altele, creând un întreg coerent și fascinant.
Robert H. Frank, autorul cărții The Economic Naturalist
Dacă sunteți curioși să aflați încotro se îndreaptă societatea și economia, nu veți găsi pe cineva capabil de observații mai interesante și mai pătrunzătoare decât Tyler Cowen. Este un vizionar autentic, iar Crează-ți propria economie un adevărat tur de forță.
Samuel R. Sommers, profesor de psihologie, Universitatea Tufts
Lumea modernă ne bombardează cu date care abia încep să fie organizate, de la playlisturile de pe iPod până la fotografiile digitale de vacanță postate pe Facebook. Tyler Cowen ne oferă un tur încântător al epocii informaționale, meditând asupra limitelor creativității, duratei atenției, modului de funcționare a politicii și asupra viitorului economiei noastre.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus