TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Arta povestirii în afaceri. Un ghid pentru lideri

Stephen Denning
Colecții/Serii: Co-lecţia de leadership
Teza cărţii este că, orice poziție ai avea într-o organizație – CEO, middle management sau în linia întâi –,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1931-85-2
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Arta povestirii în afaceri. Un ghid pentru lideri

MAI MULTE DESPRE CARTE

Teza cărţii este că, orice poziție ai avea într-o organizație – CEO, middle management sau în linia întâi –, poți conduce folosindu-te de povești pentru a impune schimbări. În Arta povestirii în afaceri, Stephen Denning îşi propune să demonstreze că povestirea e una dintre puținele modalități disponibile pentru a face față principalelor – și celor mai dificile – provocări ale leadershipului: să inciți la acțiune, să faci oamenii să lucreze împreună și să-i conduci spre performanță.

Autor: Stephen Denning
Traducător: Florin Tudose, Ovidiu Miron
Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Publica
Titlu original: The Secret Language of Leadership: How Leaders Inspire Action Through Narrative
Pagini: 472
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ceo, middle management, poveste, afaceri, provocari, leadership
 • Florin Tudose
  Traducător
  Stephen Denning - Autor
  Stephen Denning este senior fellow la James MacGregor Burns Academy of Leadership, de la Universitatea Maryland. A fost director de program pentru managementul cunoştinţelor la Banca Mondială. S-a născut la Sydney, a studiat Dreptul şi Psihologia la universitatea locală şi a lucrat ca avocat vreme de mai mulţi ani. Ulterior, şi-a luat diploma postuniversitară în Drept la Universitatea Oxford. În 1969 s-a alăturat echipei de la Banca...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Stephen Denning
  Autor
  Florin Tudose - Traducător
  Florin Tudose este profesor de psihologie clinică şi psihiatrie. Domenii de interes: psihosomatica, psihosexologia, relaţia medic-pacient, psihiatria de legătură. A publicat peste 20 de volume în domeniile de care se ocupă. 
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Larry Prusak, coautor, What's the Big Idea și Working Knowledge
"Această carte este o realizare extraordinară – o carte pe care orice manager ar trebui să o citească înainte de a renunța la plicticoasele prezentări PowerPoint. Creativă, eclectică, plină de pasiune și utilă – o combinație rară și câștigătoare pentru o carte de business."
Mats Lederhausen, director McDonald's Ventures, McDonald's Corporation
"Cartea lui Steve Denning este o extraordinară sursă de inspirație pentru toți liderii care vor să fie conectați cu angajații lor pe toate dimensiunile umane necesare pentru ca aceștia să-i urmeze în drumul spre succes."
Peter Barta, Director Executiv Fundația Post-Privatizare
"Problema pe care Stephen Denning o ridică e destul de serioasă, rezolvarea pe care o propune e spectaculoasă și ignoranța de care te face conștient te înspăimântă. Cartea vindecă rănile pe care rigiditatea mediului corporatist le-a creat în mințile și sufletele multora și ne învață cum putem fi spirituali într-un astfel de mediu profund analitic."

Opinia cititorilor