TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Eşti de neînlocuit?

Seth Godin
Până acum, în toate organizaţiile existau două echipe: conducerea şi forţa de muncă. Acum există şi o a treia echipă - oamenii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1931-99-9
EAN-16: 978973-1931-99-9
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

Eşti de neînlocuit?

MAI MULTE DESPRE CARTE

Până acum, în toate organizaţiile existau două echipe: conducerea şi forţa de muncă. Acum există şi o a treia echipă - oamenii de neînlocuit. Aceştia sunt inventivi, conduc (indiferent de funcţia pe care o au), stabilesc legături între oameni, fac ca lucrurile să se întâmple şi ordonează haosul. Ei găsesc soluţii atunci când nu există un set de reguli care trebuie urmate. Îşi încântă şi îşi provoacă clienţii şi colegii. Îşi iubesc munca, dând tot ce au mai bun şi transformând fiecare zi într-o formă de artă.

Oamenii de neînlocuit, care au un rol similar cuiului de osie, sunt plăcile turnante ale marilor organizaţii. La fel ca şi mica piesă care împiedică roata să se desprindă de axul său, nu sunt faimoşi, dar sunt indispensabili. Iar în lumea de astăzi ei sunt cei care obţin cele mai bune slujbe şi beneficiază de cea mai mare libertate de acţiune.

Autor: Seth Godin
Traducător: Mihaela Sofonea
Data apariției: iunie 2012
Editura: Publica
Titlu original: Linchpin: Are You Indispensable?
Pagini: 360
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
abilități, înlocuire, alegere, rezistență, conexiune, cui de osie, organizaţie, echipe, inventivitate
  • Seth Godin Seth Godin - Autor
    Seth Godin este autorul a unsprezece bestselleruri internaţionale, traduse în peste treizeci de limbi, printre care Marketingul bazat pe permisiune (1999), Vaca mov (2003) şi Triburi (2008). Licenţiat în informatică şi filozofie, cu un MBA...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Tony Hsieh, CEO Zappos.com
Astfel arată viitorul muncii (şi al lumii). De fapt, viitorul e deja aici.
Alan Webber, fondator Fast Company
Dacă Seth Godin nu ar exista, ar trebui să-l inventăm - într-atât de indispensabil este! Aveţi în mâini o carte fascinantă, accesibilă şi plină de substanţă. Citiţi-o şi faceţi-vă un mare serviciu.
Péter Barta, Director Executiv, Fundația Post-Privatizare
Fiecare dintre noi ar putea fi un om de neînlocuit atât timp cât nu ne îndepărtăm de pasiunile noastre, ci perseverăm în a realiza tot ceea ce ne împlineşte ca oameni, atât pe plan profesional, cât şi personal. Numai fiind noi înşine ne putem arăta adevărata valoare.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus