TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Managerul de proiect. Măiestrie în livrarea proiectelor

Richard Newton
Ce-i face pe unii manageri de proiect să fie cu consecvență cei mai buni în meseria lor? De ce oare sunt mereu capabili să livreze la timp...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-8060-84-2, 978-973-8060-84-5
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Managerul de proiect. Măiestrie în livrarea proiectelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ce-i face pe unii manageri de proiect să fie cu consecvență cei mai buni în meseria lor? De ce oare sunt mereu capabili să livreze la timp rezultate excepționale în proiectele lor și fără depășiri de buget?

Cele mai multe cărți de management de proiect ne creează impresia că succesul în această meserie n-ar depinde decât de însușirea și stăpânirea unor metodologii și procese standard. Dar dacă am întreba un manager de proiect cu experiență ce-l face într-adevar bun în meseria lui, ne-ar răspunde că secretul este felul în care reușește să interacționeze, să lucreze și să comunice cu oamenii.

Câteva dintre temele acestei cărți: Ce înseamnă succesul în livrarea unui proiect? Cum comunicăm cu cei implicați în proiect? Cum definim obiectul proiectului și cum îl punem în mișcare? Care este stilul optim de management într-un proiect? Cum putem obține cele mai bune rezultate de la echipa de proiect? Când putem ucide (în mod constructiv) un proiect?

Autor: Richard Newton
Traducător: Smaranda Nistor
Data apariției: 2006
Editura: CODECS
Titlu original: The Project Manager. Mastering the art of delivery
Pagini: 284
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
project management, plan de afaceri, buget, comunicare
  • Richard Newton - Autor
    Richard Newton este un expert în managementul proiectelor şi în materie de schimbare organizaţională. Este senior manager, are douăzeci de ani experiență în managementul proiectelor. A condus proiecte de dezvoltare de IT, programe de reorganizare a firmelor, proiecte de telecomunicații, lansări de noi produse etc. Are o bogată experiență de consultant în management, colaborând cu o diversitate de companii - Kodak, Coopers...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus