TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să fii un bun manager

Jo Owen
Colecții/Serii: Cariera. succes. performante
Managementul necesita inteligenta, relatii optime cu subordonatii si fler in privinta politicii organizationale. Daca sinteti manager si doriti sa va...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1018-1
EAN-16: 978973461018
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Managementul necesita inteligenta, relatii optime cu subordonatii si fler in privinta politicii organizationale. Daca sinteti manager si doriti sa va imbunatatiti performantele sau daca aspirati la o cariera de conducere, volumul va poate ajuta sa va dezvoltati abilitatile asociate celor patru coeficienti specifici: de inteligenta (IQ), emotional (EQ), politic (PQ) si de management (MQ). Numeroasele exemple si sfaturi practice privind luarea deciziilor sau gestionarea banilor va pot fi utile in demersul dumneavoastra.

Cuprins extins:
Manageri reali pentru o lume reala
Abilitatile specifice coeficientului de inteligenta: gestionarea problemelor
a sarcinilor si a banilor
Abilitati specifice coeficientului emotional: gestionarea personalului
Abilitati specifice coeficientului politic: cum sa puneti lucrurile in miscare
Abilitatile coeficientului managerial: cum sa va gestionati propria evolutie
Autor: Jo Owen
Traducător: Corina Costache
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: How to Manage: The Art of Making Things Happen
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
afaceri, succes, organizare, training, management, dezvoltare personală, coeficienţi de inteligenţă
  • Jo Owen - Autor
    Jo Owen a lucrat cu peste 80 dintre cele mai eficiente intreprinderi din Japonia, Statele Unite si Europa si este cofondatorul unor organizatii nonprofit, cum ar fi Teach First, Future Leaders si Start Up. Dintre lucrarile publicate, amintim: How to Lead. What You Actually Need to Do to Manage, Lead and Succeed (2005), The Leadership Skills Handbook: 50 Key Skills from 1 000 Leaders (2006), Power at Work: The Art of Making Things Happen (2007), Tribal Business...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

iunie 2008, HR Journal - Radu Fritea
"Densa, convingatoare, coerenta, Cum sa fii un bun manager e genul de sursa pe care vrei sa o ai tot timpul pe birou si sa o rasfoiesti zilnic pentru ca stii ca de fiecare data vei gasi ceva folositor pentru problemele tale curente. Iar daca sinteti mai sceptici, treceti de coperta si de cuprins si veti gasi o resursa excelenta care va va ajuta foarte mult in activitatea profesionala, in special daca sinteti antreprenor, middle sau top manager."
14 iunie 2008, Radio Romania Cultural - Victor Popescu
"Noutatea cartii ar putea fi sintetizata dupa cum urmeaza: conducerea unei companii sau a unei echipe presupune controlul a trei factori: informatie, emotie si putere, toti trei compunind ceea ce autorul numeste «coeficientul managerial». Sfaturile autorului vor fi de folos sefilor de la toate nivelurile, care sint incurajati sa utilizeze tot ce au invatat nu ca pe o reteta, ci ca pe un imbold pentru spre a-si construi propriul stil de a conduce."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus