TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghid practic de negociere. 101 moduri prin care poți să câștigi de fiecare dată

Janet Flaherty, Peter B. Stark
Colecții/Serii: C&A Business
Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, cumpară această carte! Dacă vrei să fii un bun manager, cumpară această carte! Dacă pur și...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-16-2029-9
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Ghid practic de negociere. 101 moduri prin care poți să câștigi de fiecare dată

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, cumpară această carte! Dacă vrei să fii un bun manager, cumpară această carte! Dacă pur și simplu plănuiești să achiziționezi o mașină și vrei să obții cel mai avantajos preț posibil pentru tine, citește această carte cu cea mai mare atenție. Este accesibilă, practică, plină de exemple și definiții simple, ușor de folosit. Aceste tehnici te vor ajuta să faci diferența dintre o negociere bună și una nereușită, să fii atent la detalii importante, precum limbajul trupului, modul în care pui întrebări pentru a obține informații esențiale, momentul când ar trebui să intervină un mediator, cum să lucrezi în grup sau individual și multe alte tehnici geniale pe care le poți folosi în orice tip de negociere.

Totul în viață este o continuă "mică înțelegere", de la cina pe care o planifici cu partenerul de viață și până la mărirea de salariu la care visezi de mult timp. De cele mai multe ori, te lovești de un refuz sau ți se oferă ceva ce nu-ți dorești. Din fericire, există unele tehnici prin care poți câștiga de fiecare dată, și nu numai tu, ci și partenerul tău de negociere. Acesta este, de fapt, succesul adevărat - rezultatul cu un câștig reciproc.

Acest Ghid practic de negociere este cel mai bun profesor care te va învăța cum să-ți dezvolți abilitățile de negociator și cum să contraataci când ceilalți încearcă, mai mult sau mai puțin subtil, să te manipuleze.

Autor: Janet Flaherty, Peter B. Stark
Traducător: Raluca Mateescu
Data apariției: 2008
Editura: Amaltea
Titlu original: The Only Negotiating Guide You'll Ever Need: 101 Ways to Win Every Time in Any Situation
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
negociere, afaceri, management, comunicare, ghid practic, dezvoltare personală, manipulare, limbajul trupului

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus