TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jack: Dintr-o bucată. Autobiografia celui mai admirat manager

Jack Welch, John A. Byrne
L-au numit Jack Neutronicul. L-au desemnat cel mai dur şef din lume. Iar apoi, Fortune l-a desemnat „managerul secolului.” În...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88749-0-9
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Jack: Dintr-o bucată. Autobiografia celui mai admirat manager

MAI MULTE DESPRE CARTE

L-au numit Jack Neutronicul. L-au desemnat cel mai dur şef din lume. Iar apoi, Fortune l-a desemnat „managerul secolului.” În cariera sa de două decenii la conducerea General Electric, Jack Welch a sfidat concepţiile tradiţionale, transformând o corporaţie mare şi greoaie ca o molie bătrână într-un motor suplu şi agresiv de creştere şi inovaţie corporatistă.

În această autobiografie remarcabilă – o carte clasică de afaceri şi cea mai bine vândută carte în topul New York Times, acum şi cu o nouă postfaţă a autorului – Jack Welch ne poartă într-o călătorie cu multe peripeţii, aşa cum a fost viaţa lui.

De la copilăria sa într-o familie din clasa muncitoare, la primele sale zile la GE Materiale Plastice, la viaţa sa la conducerea celei mai de succes companii din lume, Welch ne spune povestea intensei sale vieţi personale cu pasiunea şi sinceritatea sa bine-cunoscute. Şi, deşi vorbeşte de tranzacţii de miliarde de dolari şi impasuri corporatiste cu mize ridicate, Jack: Dintr-o bucată este în cele din urmă o poveste despre oameni – spusă de un om care şi-a construit cariera cerând ce e mai bun de la ceilalţi şi de la el însuşi.

Autor: Jack Welch, John A. Byrne
Traducător: Lia Potec
Data apariției: 2008
Editura: Publica
Titlu original: Jack: Straight from the Gut
Pagini: 560
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
managerul secolului, leadership, management, succes, companie, conducere
  • Jack Welch - Autor
    Jack Welch (născut în 1935) şi-a început cariera la General Electric. A fost ales cel mai tânăr vicepreşedinte în 1972, iar în 1981 a fost ales cel de-al optulea preşedinte şi director general al companiei. În cei 20 de ani la conducerea General Electric, Jack Welch a transformat compania dintr-un mamut birocratic într-o organizaţie dinamică şi apreciată. În tot acest proces, inovaţiile în...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Warren Buffett, preşedinte Berkshire Hathaway
Toţi directorii generali vor să rivalizeze cu Jack Welch. Nu vor fi în stare, dar vor reuşi să ajungă mai aproape de acest ţel dacă vor asculta cu atenţie ceea ce are de spus.
Nobuyuki Idei, preşedinte şi director general Sony Corporation
Jack Welch, un desăvârşit magician al afacerilor, îşi dezvăluie în sfârşit secretele managementului. Acum noi trebuie să acceptăm generozitatea provocării pe care ne-a aruncat-o şi să încercăm să îl ajungem sau să îl depăşim.
New York Times
Dl. Welch afişează incredibila forţă a personalităţii sale pentru care este, pe bună dreptate, faimos... Jack: Dintr-o bucată ilustrează determinarea formidabilă şi univocă a lui Jack Welch.
BusinessWeek
Fascinantă... plină de energie... una dintre cele mai bune cărţi despre afaceri.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus