TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Economia Thank You

Gary Vaynerchuk
Colecții/Serii: Co-lecţia de antreprenoriat
„Comunicarea directă s-a întors. Când societatea a eliminat legăturile apropiate, personale și profesionale, care existau...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8360-20-1
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Economia Thank You

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Comunicarea directă s-a întors. Când societatea a eliminat legăturile apropiate, personale și profesionale, care existau în comunitățile mai vechi și mai mici, oamenii au ajuns ca niște furnici răspândite pe masa de picnic – foarte ocupați, foarte puternici, dar prea departe unul de altul pentru a putea realiza ceva împreună. Acum, Internetul s-a maturizat, așa că puterea rețelelor de socializare le poate ajuta pe furnici să se adune sub masă, unde vor fi suficient de puternice pentru a o trage după ele dacă vor. Orice om de afaceri care nu vede consecințele acestei comunicări directe potențiale, are ochii închiși.”

Gary Vaynerchuk

Autor: Gary Vaynerchuk
Traducător: Dan Bălănescu
Data apariției: noiembrie 2012
Editura: Publica
Titlu original: The Thank You Economy
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
internet, comunități, socializare, putere, afaceri, antreprenoriat
 • Dan Bălănescu
  Traducător
  Gary Vaynerchuk - Autor
  Gary Vaynerchuk este un antreprenor în serie și cel care a revoluționat percepția mediului de afaceri asupra interacțiunii cu comunitățile online. Gary și-a făcut debutul în afaceri preluând un mic magazin de vinuri care aparținea tatălui său, reușind în mai puțin de zece ani să crească cifra de afaceri de la 3 milioane de dolari pe an la 45 de milioane. În anul 2006 a lansat Wine Library TV, site care l-a...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Gary Vaynerchuk
  Autor
  Dan Bălănescu Dan Bălănescu - Traducător
  Dan Bălănescu s-a născut la Piteşti, pe 14 martie 1974. După o copilărie fericită şi liberă, a intrat în vârtejul vieţii, urmând şcoli, licee şi facultăţi, deznodământul fiind o specializare în relaţii economice...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Fred Wilson, cofondator Union Square Ventures
A-ți arăta recunoștința este secretul care stă la temelia unui business sustenabil, iar Gary Vaynerchuk ne arată mai bine ca oricine altul de ce acest lucru contează acum mai mult ca niciodată. Dacă vrei să conduci o afacere de succes este obligatoriu să citești această carte.
Tony Hsieh, autor Cum să livrezi fericire, (Publica, 2011)
Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit și folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră și amuză. Ești dator față de tine însuți cu lectura acestei cărți!
Seth Godin, autor Ești de neînlocuit?, (Publica, 2012)
O carte pentru cei cărora le pasă cu adevărat. Încă o dată, Gary ne arată cu generozitate calea, ne învață prin forța exemplului propriu și face ca adevărul vorbelor sale să pară mai evident ca niciodată. Cumpără această carte pentru șeful tău ignorant!
Gary Vaynerchuk
Dacă strategiile de social media vor avea succes, nu se va întâmpla datorită platformei; se va întâmpla pentru că recunoști că așteptările clienților și cultura acestora se pot schimba.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus