TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Știința influențării. Cum să obții de la oricine un "da" în mai puțin de 8 minute

Kevin Hogan
Colecții/Serii: C&A Business
Fă-i să spună DA în 8 minute! Influențarea era cândva o artă. Acum, datorită lui Kevin Hogan, a devenit o știință. Autorul este...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7780-75-2
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Știința influențării. Cum să obții de la oricine un "da" în mai puțin de 8 minute

MAI MULTE DESPRE CARTE

Fă-i să spună DA în 8 minute! Influențarea era cândva o artă. Acum, datorită lui Kevin Hogan, a devenit o știință. Autorul este un expert recunoscut în domeniul persuasiunii, iar această carte este Graalul influențării în noul mileniu. Vrei ca interlocutorul să îți răspundă afirmativ chiar acum. De aceea, este bine să știi cum funcționează conștientul și subconștientul ființei umane - vei fi uimit când vei afla în ce măsura ultimul deține controlul - și ce impact au, împreună cu modul în care ești perceput și în care știi să interpretezi și să transmiți mesaje credibile și eficiente asupra factorilor de decizie. 

Procesul prin care îi determinăm pe oameni să pună sub semnul întrebării status quo-ul și să implementeze dorința de schimbare este uimitor. Trebuie să descoperi ce anume îi împinge nu numai să spună DA, ci și să devină clienți și parteneri loiali. Mai mult, îți sunt dezvăluite, cu argumente solide, dedesubturile schimbării permanente în comportamentul celor din jur, un proces subtil care poate fi transformat în realitate. 

Profesioniștii din vânzări, cei care lucrează în domeniul marketingului și toti cei care vor să câștige abilități de influențare nu au nici o scuză dacă nu dețin în arsenalul lor cele mai noi și mai eficiente instrumente și tactici pe care le oferă această carte. Hogan îmbină legile influențării și tehnici precum Modelul Delta al influențării, Strategiile Omega, Principiile de prezentare și poziționare a unei oferte, modul în care te "cumpără" mintea umană, într-un sistem revoluționar care va determina pe oricine să spună DA în mai puțin de 8 minute.

Autor: Kevin Hogan
Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel
Data apariției: 2007
Editura: Amaltea
Titlu original: The Science of Influence: How to Get Anyone to Say "Yes" in 8 Minutes or Less!
Pagini: 264
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
afaceri, dezvoltare personală, dezvoltare profesională, comunicare, persuasiune, influență, tactici de influențare
  • Kevin Hogan - Autor
    Kevin Hogan este unul dintre cei mai proeminenți experți americani în limbajul corporal și specialist în instruirea personalului. Subiectele cursurilor, seminariilor și conferințelor sale sunt convingerea, influențarea, limbajul corporal, inteligență emoțională, comunicarea și motivarea. Deține un doctorat în psihologie și oferă consultanță multora dintre cele mai mari bine-cunoscute companii și organizații.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus