TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Obligaţiile fiscale ale firmei

Mihaela Tofan
Colecții/Serii: Studii şi monografii
Este posibil ca o firma sa reziste pe piata o perioada relativ scurta de timp chiar si in lipsa unui plan de marketing eficient sau cu o slaba...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0082-7
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Obligaţiile fiscale ale firmei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Este posibil ca o firma sa reziste pe piata o perioada relativ scurta de timp chiar si in lipsa unui plan de marketing eficient sau cu o slaba politica de resurse umane. Dimpotriva, daca exista serioase disfunctionalitati in administrarea firmei respective sau in modul in care sunt gestionate aspectele de natura financiara si fiscala, in mod cert firma nu va rezista pe piata. Interpretand cu optimism aceasta situatie, rezulta ca o buna cunoastere a obligatiilor financiare, contabile si de ordin fiscal reprezinta o garantie a duratei de viata si a dezvoltarii afacerii respective.

Apreciem ca este esentiala cunoasterea si intelegerea principalelor concepte, institutii si notiuni ale sistemului fiscal cu care opereaza firmele in Romania, demersul publicistic de fata fiind un sprijin in acest sens atat pentru contribuabili, cat si pentru teoreticienii si practicienii interesati de normele legale care instituie obligatii fiscale.

Autor: Mihaela Tofan
Data apariției: octombrie 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 280
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept financiar, drept fiscal, obligaţii fiscale

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus