TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 47,19 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 30.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Gata de schimbare

Michael Jarrett
Stoc furnizor
PREȚ: 47,19 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 30.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Management
De ce unele companii sunt pregătite pentru schimbare – și altele nu? De ce unele reușesc să implementeze cu succes un număr impresionant...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1931-61-6
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Gata de schimbare

MAI MULTE DESPRE CARTE

De ce unele companii sunt pregătite pentru schimbare – și altele nu? De ce unele reușesc să implementeze cu succes un număr impresionant de inițiative în vederea schimbării, în timp ce altele par incapabile să ducă la bun sfârșit orice fel de proiect în acest sens? Totul se reduce la o trăsătură esențială, pe care Michael Jarrett o numește „capacitatea de schimbare”. Managerii care posedă această capacitate fac lucrurile altfel decât majoritatea oamenilor.

Gata de schimbare vă va ajuta să:

- Dobândiţi imaginea de ansamblu necesară implementării și susținerii schimbării.

- Dezvoltaţi o cultură organizațională și o atitudine care să faciliteze schimbarea.

- Identificaţi oportunităţile şi pericolele capacității de schimbare, astfel încât să puteţi opta pentru schimbarea potrivită.

- Învățaţi din experiența altora cu ajutorul studiilor de caz întreprinse asupra unor companii care au găsit rețeta perfectă – și asupra altora care au eșuat lamentabil.

Nu poţi evita schimbarea. Poţi totuşi să decizi modul în care o anticipezi, îi răspunzi şi o administrezi. Gata de schimbare vă pune la dispoziţie strategiile prin care puteţi să faceți toate astea în cel mai eficient mod cu putinţă. Iar dacă reuşiţi să administraţi schimbarea mai bine decât concurenţii voştri, atunci veţi avea în mână cartea câştigătoare.

Autor: Michael Jarrett
Traducător: Doina-Olga Ştefănescu
Data apariției: februarie 2011
Editura: Publica
Titlu original: Changeability
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
schimbare, capacitate, studiu de caz
 • Doina-Olga Ştefănescu
  Traducător
  Michael Jarrett - Autor
  Michael Jarrett este specialist în managementul schimbării organizaționale. Predă la London Business School, unde ține un curs despre comportamentul organizațional. De asemenea, este partener fondator al Ilyas Jarrett&Co, o firmă de cercetare și consultanță care consiliază companii din cadrul FTSE 100 pe probleme ce ţin de managementul schimbării. Experiența sa de consultant vine în completarea celei academice (a ocupat mai multe...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Michael Jarrett
  Autor
  Doina-Olga Ştefănescu - Traducător
  Doina-Olga Ştefănescu, directoare a Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic din SNSPA, Bucuresti ; Masterat in Studii de gen; autoare si coautoare a numeroase manuale de educatie civica, logica, psihologie si filosofie pentru invatamintul preuniversitar, specialista in domeniul Filosofiei pentru copii recunoscuta de IAPC-Montclaire State University; experta in domeniul educatiei civice, participanta la proiecte de formare a profesorilor initiate...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Andrei Goșu – Director General Ascendis
Îndemnul “Change or Die” pare mai actual ca niciodată. Michael Jarrett propune managerilor de pretutindeni o serie de instrumente descrise foarte bine de ecuația: Internal Capability + External Conditions + Leadership = Changeability. O carte binevenită, plină de idei practice care te vor ajuta să te diferențiezi, să te schimbi.
Costas Markides, profesor de leadership strategic, London Business School
Gata de schimbare este plină de exemple și aprecieri care vă vor provoca, încânta și învăţa. Este un mare plus în biblioteca oricărui manager interesat.
Ron Whatford, director executiv, Lloyds TSB
O lectură esențială pentru toți cei care au responsabilitatea de a face schimbări la vârf.
Lynda Gratton, autoarea cărţii Puncte Fierbinţi (Publica, 2010)
Pentru orice manager, schimbarea este un fapt de viață iar în această carte deosebit de practică, Michael Jarrett se folosește de o impresionantă bază de cercetare pentru a crea o diagramă care să-i ajute pe directorii executivi să navigheze în apele agitate ale lumii corporatiste.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus