TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar de coaching. Concepte, practici, instrumente, perspective

Emilie Devienne, Jacques Tence
Colecții/Serii: Cariera. succes. performante
Ce este coaching-ul? In ce fel pot sedintele de coaching sa ajute o companie, angajatii sau chiar managerii acesteia? In mod inevitabil, in cadrul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1046-4
EAN-16: 978973461046
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ce este coaching-ul? In ce fel pot sedintele de coaching sa ajute o companie, angajatii sau chiar managerii acesteia? In mod inevitabil, in cadrul oricarei organizatii apar conflicte ce nu se rezolva intotdeauna „de la sine”, dispute ce nu fac decit sa-i afecteze eficienta. Dictionarul vine in sprijinul celor care vor sa descopere secretele meseriei de coach si rolul sedintelor de coaching in sporirea gradului de eficienta al unei organizatii. Puteti afla care sint solutiile oferite de specialistii in coaching la problemele generate de conflictele din cadrul companiilor, dar si la cele privind evolutia profesionala. Lucrarea se adreseaza profesionistilor in resurse umane, consultantilor, formatorilor, consilierilor sau managerilor.

Cuprins extins:
Cadrul coaching-ului
Coaching individual
Coaching intercultural
Coaching spiritual
Filozofie si coaching
Intuitie si coaching
Manager coach
Piata de coaching
Putere si coaching
Supervizare
Autor: Emilie Devienne, Jacques Tence
Coordonator: Patrick Amar, Pierre Angel
Traducător: Vasile Savin
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: Dictionnaire des coachings Concepts, pratiques, outils, perspectives
Pagini: 476
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
afaceri, succes, organizare, training, management, persuasiune, coaching, resurse umane

Opinii Editoriale

8 februarie 2009, Radio Romania Cultural - Victor Popescu
"Chiar daca exista o sectiune intreaga dedicata teoriilor psihoterapeutice folosite in coaching, de la psihanaliza si analiza tranzactionala la cognitivism si gestaltism, specialistii francezi sustin in mod expres ca a face coaching nu e totuna cu psihoterapia. Diferenta nu vine din tehnicile folosite, ci mai degraba din sensul celor doua demersuri. Simplu spus, terapia pleaca de la o patologie pe care vrea s-o vindece, pe cind coachingul are de a face cu oameni normali, care simt insa nevoia de a-si depasi anumite limite."
Ion Ovidiu Pânişoară
"Dictionarul de coaching este un volum plin de informatii la fel de util pentru profesionistii domeniului, cit si pentru debutanti. Un volum deopotriva practic si stiintific. Daca vreti sa stiti TOTUL despre coaching probabil ca nu veti reusi doar prin acest singur volum. Insa ceea ce va pot asigura este ca veti afla FOARTE MULTE despre adest domeniu prin intermediul Dictionarului..., probabil mai multe decit din orice alta carte despre coaching publicata pina acum in Romania. "

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus