TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Motivarea angajaţilor

David Sirota, Louis A. Mischking, Michael Meltzer
Angajatii entuziasti si motivati obtin performante exceptionale, dincolo de obligatiile lor de serviciu. Companiile au de castigat de pe urma acestui...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-788-9
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback

Motivarea angajaţilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Angajatii entuziasti si motivati obtin performante exceptionale, dincolo de obligatiile lor de serviciu. Companiile au de castigat de pe urma acestui lucru, iar avantajul obtinut se dovedeste extrem de important pentru succesul afacerii pe termen lung. Majoritatea oamenilor vin la un nou loc de munca animati de entuziasm, insa, de cele mai multe ori, acest sentiment dispare in cateva luni, din cauza practicilor inadecvate de management. Aceasta carte va invata cum sa mentineti entuziasmul natural al angajatilor. 

Lucrarea este fundamentata pe o impresionanta baza de date, obtinuta prin cercetari laborioase de teren, realizate intr-o perioada de zece ani in 237 de organizatii, pe un esantion de peste 2 500 000 de angajati. Pe baza acestor date, autorii arata ca motivatia angajatilor depinde de trei factori: tratamentul echitabil al angajatilor, sentimentul de implinire profesionala si crearea unui climat de colegialitate intre angajati. 

Lucrarea cuprinde cinci anexe, ultima continand un chestionar extrem de util pentru manageri, care le ofera un instrument de evaluare a performantei organizatiei lor din perspectiva celor trei factori.

Autor: David Sirota, Louis A. Mischking, Michael Meltzer
Data apariției: septembrie 2010
Editura: Allfa
Pagini: 328
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
resurse umane, afaceri, management, împlinire profesională, colegialitate
 • Louis A. Mischking
  Autor
  David Sirota - Autor
  David Sirota este fondator si presedinte de onoare al Sirota Consulting, o companie cu reputatie in domeniul managementului resurselor umane. De asemenea, el a predat in  institutii de invatamant de prestigiu, precum Wharton School, din cadrul Universitatii din Pennsylvania si Sloan School, din cadrul MIT.  
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • David Sirota
  Autor
  Michael Meltzer
  Autor
  Louis A. Mischking - Autor
  Louis A. Mischkind este vicepresedinte al Sirota Consulting si lucreaza cu organizatii importante precum New York Times, General Mills, Computer Science Corporation si Bank of America. 
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Louis A. Mischking
  Autor
  Michael Meltzer - Autor
  Michael Meltzer ocupa functiile de director operational si de consilier general si are o experienta practica extrem de bogata. 
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus