TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Arta negocierii în afaceri. Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor

Alexander Hiam, Roy J. Lewicki
Arta negocierii în afaceri este un material util pentru orice lider sau manager care are nevoie de strategii şi de idei practice pentru a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88749-6-1
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Arta negocierii în afaceri. Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Arta negocierii în afaceri este un material util pentru orice lider sau manager care are nevoie de strategii şi de idei practice pentru a le aplica în conducerea unei negocieri. Având la bază cercetări temeinice, autorii – experţi în negocierea de afaceri – au redus volumul uriaş de informaţii disponibile într-o carte accesibilă celor ocupaţi, care au nevoie să se pregătească pentru negocierile zilnice, dar şi pentru situaţiile de negociere mai complexe şi mai solicitante.

Indiferent de cum numiţi negocierea – târguială, tocmeală, troc sau managementul diferenţelor – aptitudinile şi tehnicile de bază ale maestrului negociator trasate în cartea de faţă sunt esenţiale pentru rezolvarea conflictelor, pentru conducerea conversaţiilor dificile, pentru apărarea în faţa unui adversar competitiv sau pentru negocierea unei afaceri bune. Tehnicile şi recomandările autorilor pot fi utilizate, de asemenea, şi în negocierea mai informală, de zi cu zi, care are loc la serviciu, cum ar fi cumpărarea sau vânzarea.

Arta negocierii în afaceri cuprinde numeroase instrumente utile în procesul negocierii, este uşor de utilizat, include rezultatele unor noi cercetări, exemple la zi, dar şi recomandări cu privire la negocierea prin e-mail. Urmând cu atenţie sugestiile autorilor, oricare dintre cititori poate deveni un maestru al negocierii. Volumul include şi un nou instrument de autoevaluare şi noi completări folositoare. Cartea oferă o serie de sfaturi foarte practice pentru a conduce jocul negocierii şi pentru a ne arăta cum să:

 • Înţelegem jocul astfel încât să controlăm cât mai bine ceea ce se întâmplă în cadrul lui
 • Estimăm succesiunea activităţilor unei negocieri şi să ne îndreptăm de la dezacord către acord
 • Identificăm strategiile şi tacticile celorlalţi jucători
 • Aplicăm regulile jocului – „ceea ce se face şi ceea ce nu se face” – care ne vor aduce, în cele din urmă, succesul

 

Autor: Alexander Hiam, Roy J. Lewicki
Traducător: Ioana Maria Novac
Data apariției: noiembrie 2008
Editura: Publica
Titlu original: Mastering Business Negotiation : A Working Guide to Making Deals and Resolving Conflict
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
negociere, managementul conflictelor
 • Roy J. Lewicki
  Autor
  Alexander Hiam - Autor
  Alexander Hiam este preşedinte şi trainer principal la Insights for Training and Development, o firmă de training în domeniul abilităţilor de conducere, al soluţionării conflictelor şi strategiei de afaceri. Printre clienţii săi se numără FBI, U.S. Coast Guard, 3M, GM, Home Depot, Exxon-Mobil, AT&T, UPS, Kaiser Permanente, Royal Caribbean Cruise Lines şi U.S.Navy şi Army. A absolvit Colegiul Harvard şi a obţinut diploma de MBA de la...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Alexander Hiam
  Autor
  Roy J. Lewicki - Autor
  Roy J. Lewicki este profesor emerit de Management şi Resurse Umane la Facultatea de Afaceri Max M. Fischer, Universitatea Ohio. Lewicki a absolvit Colegiul Dartmouth şi şi-a susţinut doctoratul în psihologie socială la Universitatea Columbia. Este autorul a peste 30 de cărţi şi conduce numeroase seminarii practice privind negocierea şi conducerea, pentru companii precum Wells Fargo, Schlumberger, American Electric Power, Nationwide, Limited Stores,...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Quint Studer, autor, Hardwiring Excellence and Results That Last
Recomand această carte oricui este implicat în negocierile de afaceri sau care are un rol de lider la locul său de muncă. Cuprinde foarte multe aptitudini importante, prezentate într-o manieră inteligentă şi utilă.
Celia Rocks, autoare, Brilliance Marketing Management; preşedinte Rocks-DeHart Public Relations
Negocierea este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerilor, şi cu toate acestea, câteodată îi acordăm cea mai mică atenţie. Cartea trebuie citită de orice om de afaceri care vrea să îşi ducă afacerea într-o nouă etapă.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus