TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Steve Jobs. iLeadership pentru o nouă generație

Jay Elliot, William S. Simon
În iLeadership, Jay Elliot ne oferă pentru prima dată oportunitatea de a-l cunoaşte pe Steve Jobs aşa cum doar unul dintre cei mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1931-69-2
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Steve Jobs. iLeadership pentru o nouă generație

MAI MULTE DESPRE CARTE

În iLeadership, Jay Elliot ne oferă pentru prima dată oportunitatea de a-l cunoaşte pe Steve Jobs aşa cum doar unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi a avut ocazia să o facă. De la şedinţele cu privire la dezvoltarea produselor până în laboratoarele de design, trecând prin întâlnirile din cadrul consiliului de administraţie şi apariţiile sale în minunata lume din Silicon Valley, ne vom întâlni cu adevăratul Steve Jobs şi vom parcurge povestea autentică a acestui ,,Boy Genius” care a revoluţionat tehnologia şi lumea în care trăim – felul în care muncim, ne jucăm şi comunicăm.

Jay Elliot a muncit umăr la umăr împreună cu Steve Jobs în calitate de vicepreşedinte Apple şi ne dezvăluie în paginile de față stilul unic de leadership specific lui Steve, iLeadershipul, unul care se bazează pe patru principii călăuzitoare: produs, talent, organizaţie, marketing. O lectură care ne aduce în prim-plan provocările şi drumul sinuos parcurs de CEO-ul celor de la Apple pentru obţinerea aprecierii de care se bucură în prezent la nivel mondial.

Autor: Jay Elliot, William S. Simon
Traducător: Mihaela Sofonea
Data apariției: aprilie 2011
Editura: Publica
Titlu original: The Steve Jobs Way: iLeadership for a New Generation
Pagini: 312
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Apple, design, silicon valley
 • William S. Simon
  Autor
  Jay Elliot - Autor
  Jay Elliot a fost prim-vicepreşedinte Apple Computer, fiind resposabil de toate operaţiunile „corporate”. De asemenea, a făcut parte din echipa care a dezvoltat software-ul pentru Macintosh. În timpul mandatului său vânzările companiei Apple au crescut de la 150 de milioane de dolari la peste 3 miliarde USD. Înainte de a se alătura echipei Apple a fost programator pentru IBM, unde ulterior a făcut parte din senior managementul...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Jay Elliot
  Autor
  William S. Simon - Autor
  William S. Simon este autorul mai multor bestselleruri New York Times, printre care volumele iCON, The Art of Deception sau The Art of Intrusion.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Jay Elliot
Am cunoscut şi am muncit alături de lideri de la IBM şi Intel; i-am întâlnit pe unii dintre cei mai influenţi lideri şi gânditori din mediul de afaceri, incluzându-i aici pe Jack Welch, Buckminster Fuller sau Joseph Campbell, şi am discutat despre noua paradigmă în cultura organizaţională cu Peter Drucker. Steve face parte dintr-o categorie aparte.
David Allen, autorul bestsellerului Getting Things Done
O lucrare fascinantă care mistifică, dar în acelaşi timp şi demistifică, relaţia Jobs/Apple. O lectură minunată pentru toţi cei care doresc să-şi alinieze viziunea la acuitatea detaliilor.
Howard Behar, fost preşedinte Starbucks Coffee şi autorul cărţii It's Not About the Coffee
Steve Jobs este un lider revoluţionar şi un gânditor despre care s-au scris multe rânduri. Dar, pentru prima dată într-un volum, Jay Elliot explorează în profunzime stilul unic de leadership al lui Steve Jobs, unul care a schimbat pentru totdeauna viaţa noastră şi a celor din jurul nostru.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus