TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Înţeleptului din Omaha (ediţia Capital)

Richard J. Connors
Colecții/Serii: Capital
Warren Buffett este unul dintre cei mai prolifici şi admiraţi investitori şi manageri din lumea corporaţiilor americane. Cartea de faţă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-588-210-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Înţeleptului din Omaha (ediţia Capital)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Warren Buffett este unul dintre cei mai prolifici şi admiraţi investitori şi manageri din lumea corporaţiilor americane. Cartea de faţă cuprinde scrisorile lui Buffett către acţionarii de la Berkshire Hathaway, în care „Înţeleptul din Omaha“ prezintă, într-o manieră clară şi într-un stil simplu, principiile sale de management de bază al afacerilor sănătoase. Acest ghid practic de management transmite informaţii valoroase despre comunicarea cu angajaţii şi cu acţionarii şi tratarea corectă a acestora; guvernarea corporatistă responsabilă; comportamentul etic; recunoaşterea greşelilor; pasiunea pentru muncă. Richard Connors înfăţişează extraordinara pricepere în afaceri şi cunoştinţele de management ale lui Buffett într-o naraţiune captivantă, prezentată într-o manieră accesibilă şi organizată în funcţie de domeniu şi teme de afaceri – cuprinzând importante lecţii de management de la Buffett în fiecare capitol.


Warren Buffett. Despre afaceri oferă informaţii directe şi la obiect pe teme foarte importante pentru directori, manageri, investitori, studenţi în afaceri şi pentru oricine este interesat de acest domeniu. Edificatoare şi interesantă, această carte unică pune în lumină convingerile lui Warren Buffett şi oferă un ghid excelent al strategiilor de management, care vă va ajuta să conduceţi o afacere de succes. 

 

Autor: Richard J. Connors
Traducător: Andreea Stoian, Eduard Mihalaşcu
Coperta de: Robert Grigore
Data apariției: 2011
Editura: Curtea Veche
Titlu original: Warren Buffett on Business
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
economie, afaceri, investiții, antreprenoriat, management, risc, miliardari, succes, bani
  • Richard J. Connors - Autor
    Richard J. Connors a fost consilier autorizat în domeniul investiţiilor şi proprietar al Connors Investment Management Company din St. Louis, Missouri. A absolvit Facultatea de Afaceri din cadrul Universitãţii Notre Dame şi Facultatea de Drept din cadrul Universitãţii St. Louis. Începând cu 2006, a ţinut un curs despre Warren Buffett la Universitatea din Washington, la St. Louis Lifelong Learning Institute.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus