TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Datorii profitabile, datorii neprofitabile AM-JOH-DPDNAM-06-N-001
Vezi
galerie

Datorii profitabile, datorii neprofitabile

de Jon Hanson

Id: #228695

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Află metodele pentru a-ți salva viața financiară
 

Descriere produs

Datoriile sunt precum colesterolul: prea mult din tipul nociv te poate ucide. Dar și prea putin din tipul sănătos poate constitui o problemă. Trebuie să slăbesc nu mai este hotărârea cea mai fierbinte de început de an. Trebuie să scap de datorii i-a luat locul. Dar, tot așa cum nu toate tipurile de grăsimi sunt nocive pentru sănătatea ta, nu toate tipurile de datorii sunt dăunatoare averii tale.


Jon Hanson a aflat prin suferință toate fațetele datoriei și a supraviețuit, iar acum te poate ajuta să nu împărtășești aceeași soartă. Perspectiva pătrunzătoare asupra datoriilor și tonul alert îți vor dezvălui care sunt tipurile profitabile de datorii... și vei avea multe surprize când vei afla care sunt cele neprofitabile. 

 

Hanson nu numai că stabilește trăsăturile datoriilor, dar distruge și anumite mituri cum ar fi:

 

  • Mit: Datoria este o problemă legată strict de bani. Adevăr: Datoria nu îți ia doar banii. Îți răpește timpul, libertatea, liniștea sufletească și oportunitățile. Datoria ne poate transforma pe toți in lași.
  • Mit: Datoria este o plată pe care o faci pentru bunuri sau servicii. Adevăr: Datoria nu este o plată în adevăratul sens al cuvântului. Este doar o pretenție asupra veniturilor tale viitoare.
  • Mit: Te poți îndatora la douăzeci de ani, în ideea că mai târziu vei putea câstiga mai mulți bani. Adevăr: Dacă ai obiceiuri proaste de cheltuire când ai un venit mic, nu vei scăpa de ele mai târziu. Deseori, un venit mai mare se traduce prin și mai multe datorii.
  • Mit: Nu te poți îmbogăți decât dacă ai un venit mare. Adevăr: Aproape orice venit bine administrat poate crea avere.


Datorii profitabile, datorii neprofitabile nu îți oferă soluții de moment. Vei învăța cum să conștientizezi unde te afli din punct de vedere financiar și ce să faci cu venitul tău actual. Așa că e momentul să te întrebi: Cum mă descurc? Cum mă descurc de fapt? Nu uita: „Trecutul este trecut doar în măsura în care nu mai plătești pentru el."

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jon Hanson

Data apariției: 2006

Titlu original: Good Debt, Bad Debt: Knowing the Difference Can Save Your Financial Life

ISBN: 9789737780676

Copertă: Paperback

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea