TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Startup de 100$ PU-CHG-SD1RFN-13-N-001
Vezi
galerie

Startup de 100$

de Chris Guillebeau

Titlu apărut în colecția Co-lecţia de antreprenoriat la Publica

Id: #231592

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Reinventează felul în care îți câștigi existența, fă ceea ce-ți place și creează-ți un viitor nou
 

Descriere produs

De-a lungul călătoriilor şi cercetărilor sale, Chris a descoperit 1.500 de indivizi asemenea lui care și-au construit afaceri cu venituri de peste 50.000$ anual pornind de la o investiţie modestă (în multe cazuri 100$ sau mai puţin); din acest grup, a ales să se concentreze asupra celor mai surprinzătoare 50 de studii de caz. În aproape toate aceste exemple, oameni fără abilități speciale au descoperit că puteau valorifica anumite aspecte ale pasiunilor lor şi au reușit să-şi organizeze vieţile astfel încât să se bucure de mai multă libertate şi împlinire personală.

 

Cartea pe care o ții în mână reunește cele mai valoroase lecţii primite de la cei care au învăţat cum să găsească drumul spre succes prin ceea ce fac. Totul stă în a descoperi unde se intersectează „pregătirea” ta – chiar dacă nu o consideri aşa – cu lucrurile pentru care oamenii sunt dispuși să plătească o sumă de bani. Nu ai nevoie de un MBA, nici de un plan de afaceri și nici de angajaţi. Ai nevoie doar de un produs sau de un serviciu obținut din ceea ce faci deja cu plăcere, de oameni dispuși să plătească şi de un mod de a fi plătit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chris Guillebeau

Traducător: Diana Dorobanțu

Data apariției: 2013

Titlu original: The $100 Startup: Reinvent the Way You Make a Living, Do What You Love, and Create a New Future

ISBN: 978-606-8360-39-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 318

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 120g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Startup de 100$ este o carte de tipul „doi în unu“: e un șut în fund care să te facă să-ţi urmezi visul şi o hartă ca să nu te rătăcești odată ce ai pornit la drum. Dacă nu te simți pregătit să-ţi lansezi propria afacere după ce citeşti această carte, trebuie să te întorci şi s-o citeşti din nou!

Daniel H. Pink, autor „Drive” (Publica, 2011)

Volumul Startup de 100$ este plin de date, recomandări, modele şi exemple concrete. Bine gândit, amuzant şi extrem de uşor de parcurs, acest ghid îți arată cum oameni obişnuiţi îşi pot construi, după propriile reguli, existenţe solide, independente şi cu un scop în sine.

Gretchen Rubin, autor „The Happiness Project”

În acest ghid valoros, Chris Guillebeau ne arată cât de ușor este să transformi o idee într-o afacere de succes. E mai simplu decât ne-am fi imaginat. De fapt, îți poți menține viața pe făgașul actual în timp ce verifici dacă ideea ta de afaceri stă sau nu în picioare. Tu decizi cărei idei merită să i te dedici, iar cartea aceasta te va ajuta să te trezeşti în fiecare dimineață cu entuziasmul de a merge mai departe.

Tony Hsieh, CEO Zappos.com şi autor „Cum să livrezi fericire” (Publica, 2011)

Banii pe care îi ai îţi sunt suficienţi. Chris o spune clar: nu mai ai nicio scuză. Începe! Începe acum, nu mai târziu. Grăbeşte-te!

Seth Godin, autor „Ești de neînlocuit” (Publica, 2012)
Chris Guillebeau
Chris Guillebeau
Autor

Chris Guillebeau este antreprenor, călător şi scriitor. La cei 35 de ani pe care...

vezi autor