TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Negocierea şi încheierea contractelor

Adriana Almăşan
Negocierea de succes presupune exercițiul ei de catre un negociator care, ințelegand principiile specifice, iși formeaza un stil propriu și...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0175-6
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback

Negocierea şi încheierea contractelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Negocierea de succes presupune exercițiul ei de catre un negociator care, ințelegand principiile specifice, iși formeaza un stil propriu și pregatește minuțios fiecare etapa. 

Elaborarea strategiei de negociere și alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere adecvate sunt activitați esențiale pentru obținerea unui rezultat cat mai bun. Intrucat negocierea de afaceri are drept scop incheierea unui contract, consecințele juridice prezinta un loc important in arhitectura negocierii de succes.

Lucrarea Negocierea si incheierea contractelor reprezinta un instrument primar, dar eficient pentru toți cei ce se angajeaza in negocieri de afaceri, fie ca sunt de profesie juriști sau nu, preocupați deopotriva, pe de o parte, de obținerea unui rezultat cat mai avantajos pentru ei, dar, pe de alta parte, și de construirea unei relații parteneriale trainice care sa satisfaca și interesele celeilalte parți.

Autor: Adriana Almăşan
Data apariției: 2013
Editura: C.H. Beck
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
negociere, strategie, comunicare, tehnici, afaceri, dezvoltare personală

Opinia cititorilor