TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Flori de câmp pictate pe sticlă. Idei creative 80

Zsolt Kovács
Colecții/Serii: Idei creative
Pictura pe sticlă a ajuns o tehnică decorativă foarte îndrăgită. În această carte se va prezenta în detaliu modul de lucru,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068527178
Dimensiuni: 16,5x19,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Flori de câmp pictate pe sticlă. Idei creative 80

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pictura pe sticlă a ajuns o tehnică decorativă foarte îndrăgită. În această carte se va prezenta în detaliu modul de lucru, astfel tehnicile se vor învăţa rapid, iar modelele se vor putea reproduce cu uşurinţă de pe şabloanele ataşate. 
Vopselele pe sticlă se găsesc în culori variate, care se pot combina între ele. Se obţine un efect deosebit în cazul în care culorile nu se amestecă, ci se lasă să fuzioneze (se aplică vopselele din tub şi se lasă să se întrepătrundă, fără a interveni cu pensula). 

Suprafeţele de sticlă care se găsesc de-a gata în comerţ, plăcuţele de sticlă, buteliile de sticlă, paharele se ornează după modelele din carte sau după plac. Ornamentele realizate ne vor înfrumuseţa căminul sau pot constitui cadouri deosebite. Plăcuţele de sticlă arată foarte bine în special pe ferestre sau pe geamurile de la uşi, acolo unde lumina soarelui le poate străbate, creând astfel un efect deosebit. 

Modelele prezentate în carte au fost inspirate de natură; de aceea, cu ajutorul lor putem aduce în căminele noastre atmosfera plăcută a fiecărui anotimp în parte. În ritmul tot mai trepidant al zilelor noastre, se întâmplă foarte des să trecem grăbiţi pe lângă frumuseţile naturii dătătoare de linişte. Haideţi să ne oprim, să le admirăm şi să ne acordăm răgazul de a recrea modelele cele mai îndrăgite.

Autor: Zsolt Kovács
Data apariției: 2013
Editura: Casa
Pagini: 32
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
anotimp, sezon, tradiţii, meşteşug, hobby

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus