TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Get Ready for Academic Writing

Ioana Ursache
Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds (Jolande Leinenbach – eLearning...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0830-0
EAN-16: 978973460830
Dimensiuni: 16x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds (Jolande Leinenbach – eLearning management; Ioana Ursache – Get Ready for Academic Wrinting; Daniela Ionescu, Lilioara Popa – Insights into Consecutive Interpreting: A Practical Approach; Andrew Hockley – Educational Management) isi propun sa raspunda nevoilor educationale ale acelor adulti care, dorind sa se integreze profesional intr-o comunitate de experti internationali, incearca sa se educe ei insisi. Manualele si cursurile pot fi folosite in paralel cu materialele si sistemele educationale clasice.

Manualul le ofera cursantilor oportunitati de practica, referinte si materiale autentice, pentru a-i ajuta sa dobindeasca aptitudinile de scriere necesare studiului sau lucrului in strainatate. In acelasi timp, ii ajuta pe specialisti sa pregateasca si sa predea cursuri de scriere academica. Sectiunile trateaza principiile si greselile frecvent intilnite in scrierea academica, etapele acesteia, chestiuni legate de etica si de documentarea surselor.

Cuprins extins:
Teacher’s guide
Learner’s guide
How real people write
What is an academic text made of?
Useful steps in the writing process
Ethical issues and the documentation of sources
Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Pagini: 224
Limba: Engleză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limba engleză, aptitudini de scriere, enunţare, cursuri, scriere academică, etică
  • Ioana Ursache - Autor
    Ioana Ursache (n. 1979) a absolvit Facultatea de Geografie-Franceza din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi. In prezent, preda limba engleza la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T. Popa” din Iasi. In plus, este implicata in proiecte europene si parteneriate privind calitatea si inovatia in educatie, in cadrul carora este coordonatoare, trainer, organizatoare de evenimente si evaluator.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus