TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fluturele de hârtie

Diane Wei Liang
Colecții/Serii: Suspans
După șapte ani de muncă forțată prizonierul 3424, considerat reeducat, este eliberat din lagăr. Dar tânărul Lin, unul dintre studenții...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8134-34-5
EAN-16: 978606813434
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Fluturele de hârtie

MAI MULTE DESPRE CARTE

După șapte ani de muncă forțată prizonierul 3424, considerat reeducat, este eliberat din lagăr. Dar tânărul Lin, unul dintre studenții condamnați în urma masacrului din piața Tiananmen, este un om „schimbat” în mai multe feluri. Bântuit de amintirile anilor de detenție și ale evenimentelor care l-au adus acolo, se îndreaptă spre Beijing pentru a înfrunta demonii trecutului o dată pentru totdeauna. Dar într-o societate care nu și-a rezolvat problemele cu trecutul, aflarea adevărului poate fi o afacere riscantă.

Pe de altă parte, în inima Capitalei, Mei Wang încearcă să facă față atât îndatoririlor familiale, cât și provocărilor aduse de conducerea unei agenții de investigații într-o țară în care detectivii particulari sunt în afara legii. Dar când superba Kaili dispare, domnul Peng, președintele casei de discuri pentru care cântareața lucra, îi face lui Mei o ofertă pe care nu o poate refuza. Investigația o poartă din lumea strălucitoare și bogată din centrul Beijingului modern, până la superstițiile și cutumele bătrânelor alei de la marginea orașului. Urmărind indiciile oferite de fragilul fluture de hârtie descoperit în apartamentul lui Kaili, Mei se apropie nu doar de rezolvarea cazului, ci și de confruntarea cu demonii propriului său trecut.

Autor: Diane Wei Liang
Traducător: Alin Mihăilescu
Data apariției: februarie 2010
Editura: Nemira
Titlu original: The Paper Butterfly
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, suspans, mister, lagăre de muncă, Piața Tienanmen, independență, trecut, identitate

Opinia cititorilor