TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Moartea vine ca un sfârșit

Agatha Christie
Cine ar fi zis că sunt posibile crime în serie și în Egiptul antic? Numai că acolo nu se află nici Miss Marple, nici Hercule Poirot...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-741-741-8
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Moartea vine ca un sfârșit

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cine ar fi zis că sunt posibile crime în serie și în Egiptul antic? Numai că acolo nu se află nici Miss Marple, nici Hercule Poirot să rezolve misterul și să descopere criminalul! Este, în schimb, Renisenb, fiica unui preot al lui Ka.

O văduvă tânără, Renisenb se întoarce în casa tatălui său odată cu Nofret, concubina acestuia, care transformă întreaga gospodărie într-un cuib de viespi ce fierbe de intrigi, de ură și amenințări. Nu peste mult timp Nofret moare, și după ea, cumnata lui Renisenb și chiar doi dintre frații săi.

Deodată, nimeni din casă nu mai este în siguranță, cu atât mai mult cu cât nu se poate spune dacă făptașul este din lumea asta sau din cealaltă.

Data apariției: iunie 2015
Editura: Litera
Titlu original: Death comes as the end
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
mister, suspans, crimă, Egiptul antic, Theba
  • Agatha Christie Agatha Christie - Autor
    Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus