TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vila de pe colină

W. Somerset Maugham
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
Vila de pe colina este povestea frumoasei Mary Panton, curtata de un gentleman a carui cerere in casatorie ezita s-o accepte, desi cintareste la rece...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0800-3
EAN-16: 978973460800
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Vila de pe colină (Top 10+) Vila de pe colină (Top 10+) W. Somerset Maugham

MAI MULTE DESPRE CARTE

Vila de pe colina este povestea frumoasei Mary Panton, curtata de un gentleman a carui cerere in casatorie ezita s-o accepte, desi cintareste la rece toate avan­tajele care ar decurge de aici. Si asta pentru ca Mary are si o latura romantica, visind la gesturi de daruire gratuita fata de cineva care o poate aprecia la adeva­rata ei valoare. Intilnirea cu un strain misterios si nefericit pare ocazia perfecta sa-si puna in practica aceasta idee extravaganta. Strainul este un refugiat de razboi sarac si disperat, iar gestul ei altruist il mar­cheaza dincolo de orice asteptari. Inainte de revar­satul zorilor, Mary se vede confruntata cu acte de o cumplita violenta, silita sa ceara ajutorul unui barbat dubios si sa accepte ca viata ei nu va mai fi niciodata la fel.

Vila de pe colina a fost ecranizata in 2000, in regia lui Philip Haas, cu Kristin Scott Thomas si Sean Penn in rolurile principale.

Autor: W. Somerset Maugham
Traducător: Ioana Văcărescu
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: Up at the Villa
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, cerere în căsătorie, romantism, exravaganţă, străin, refugiat de război, ecranizare
  • W. Somerset Maugham W. Somerset Maugham - Autor
    Romancier, dramaturg şi autor de proză scurtă, W(illiam) Somerset Maugham (1874 1965) este unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori britanici ai secolului XX. Studiază literatura şi filozofia la Universitatea din Heidelberg, apoi medicina la Londra. În 1917,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Library Journal
"Vila de pe colina trateaza una dintre temele favorite ale lui W. Somerset Maugham: felul in care o viata aparent obisnuita si stabila poate fi schimbata pentru totdeauna in urma unui gest impulsiv sau a unui capriciu.”   

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus