TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Amintiri din viitor

Andreea Russo
Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-9975-3096-5-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Amintiri din viitor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul îşi schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul?

La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. La 12 ani, învăță cum să fie ca ceilalți. La 17 ani, se îndrăgostește de Amelia. La 22, o întâlnește. La 27, se află într-un avion care urmează să se prăbușească.

Numele lui este Mir.
Dacă citești aceste rânduri, deja faci parte din viitorul lui.

Data apariției: decembrie 2015
Editura: Bestseller
Pagini: 184
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
amintiri, viitor, trecut, avion, prăbușire, dragoste, prezent, literatură română
  • Andreea Russo Andreea Russo - Autor
    Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Recenzii

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie Amintiri din viitor Recunosc, m-am decis să citesc această carte abia la recomandarea a două bune prietene, iubitoare de cărți la rândul lor. Numele autoarei nu îmi spunea nimic, iar titlul mi se părea cumva „prea pompos”, din rândul acelora care vor să atragă atenția cu tot dinadinsul. Hotărârea finală a fost însă influențată de faptul că tânăra scriitoare a avut girul marelui scriitor basarabean Dumitru Crudu, unul dintre fondatorii „fracturismului”, unul dintre cele mai iubite curentele din literatura românească post-postmodernistă. Amintiri din viitor spune povestea unui copil cu puteri neobișnuite:...
Vezi mai mult

Opinii Editoriale

Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg
Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă.

Opinia cititorilor