TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Codul haosului

Justin Richards
Tatal lui Matt a disparut. Parintele, un eminent arheolog, i-a lasat baiatului doar un mesaj criptic si cateva instructiuni bizare - indicii care il...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-261-9
Dimensiuni: 14x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Codul haosului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Tatal lui Matt a disparut. Parintele, un eminent arheolog, i-a lasat baiatului doar un mesaj criptic si cateva instructiuni bizare - indicii care il conduc catre un misterios Julius Venture si ii calauzesc pasii in cautarea deosebit de primejdioasa a unei comori.

 

Curand, Matt traverseaza continente, descifreaza coduri si exploreaza ruine antice - urmarit de dusmani monstruosi. Daca vrea sa-si mai revada tatal, Matt trebuie sa descopere primul comoara. Toate drumurile par sa-l conduca in acelasi loc - o piramida magnifica, ascunsa in jungla peruviana.

 

Lumea inca nu este pregatita pentru ceea ce Matt este pe cale sa descopere - un secret ce va rescrie cartile de istorie si va dezvalui cel mai maret mister posibil: Atlantida.

Autor: Justin Richards
Traducător: Sorin Voinea
Data apariției: 2009
Editura: Corint Junior
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
  • Justin Richards - Autor
    Justin Richards este autor a peste douazeci de romane si povestiri non-fiction. A mai scris scenarii radiofonice, piese de teatru si scenarii de televiziune. A redactat antologii de nuvele, a lucrat ca redactor tehnic si este fondatorul si redactorul unei reviste.  Este bine-cunoscut pentru seria de carti pentru copii The Invisibile Detective si ca director de imagine al cartilor de mare succes Doctor Who, publicate de BBC.  Justin locuieste...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Herbie Brennan
"O carte superba. Un volum rapitor, ce dezvolta noi orizonturi. "  
Paul Magrs
"Este genul de carte pe care merita sa incepi s-o citesti in prima zi de vacanta. Exact ceea ce am si facut. "

Opinia cititorilor