TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke CJ-JAP-JIALCC-15-N-001
Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke
Vezi
galerie

Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke

de James Patterson

Id: #240541

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke este scris de celebrul autor american de bestseller-uri James Patterson (în colaborare cu Lisa Papademetriou) şi este ilustrat de Keino). Volumele sale, dedicate nu doar adolescenţilor şi copiilor, ci şi adulţilor, au fost vândute deja în  toată lumea.

Margaret, cea care detestă sfârşiturile şi care-şi spune cu autoironie Cuckoo (adică Ţăcănita), o ia de la început după ce a fost internată timp de zece zile într-o secţie de psihiatrie. Când decide să scape de toate influenţele negative, jurnalul ei îi devine cel mai important ajutor. Cuckoo e sinceră, hotărâtă, se pricepe la ilustraţii (chiar şi la benzi desenate)  şi... citeşte! Are tot felul de întâlniri (imaginare şi nu numai!) cu personaje care mai de care mai interesante şi împreună cu Freakshow, grupul ei de prieteni, trece prin întâmplări caraghioase, serioase sau uimitoare. Căderi nervoase, suferinţe din dragoste, poveşti de liceu şi profesori ciudaţi – Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke trebuie citit!   

Capitolele scurte, aşa cum îi plac lui Cuckoo, arată că nu întodeauna viaţa de liceu e uşoară şi uneori chiar şi adolescenţii au misiuni imposibile. Oare va reuşi eroina să-şi îndeplinească planul de la începutul romanului? Cum s-ar putea încheiea jurnalul unei adolescentei care urăşte sfârşiturile?

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Patterson

Autor în compilaţie: Lisa Papademetriou

Ilustrator: Keino

Traducător: Sorin Petrescu

Data apariției: februarie 2015

Titlu original: Homeroom Diaries

ISBN: 978-973-128-551-1

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură

James Patterson
James Patterson
Autor

James Patterson a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul...

vezi autor