TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Foc și Gheață (Vol. 2) GC-ERH-PRV2FI-14-N-001
Vezi
galerie

Foc și Gheață (Vol. 2)

de Erin Hunter

Id: #239022

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Pisicile războinice
 

Descriere produs

De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași. Sunt ghidați în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor.

Roșcovanul este un fost pisoi de casă care s-a dovedit a fi tare puternic și descurcăreț, odată acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului, sub numele de Labă de Foc. S-a luptat cu vitejie să își protejeze clanul de pericolele din interior și de amenințările venite din partea celorlalte clanuri. Astfel, după confruntarea cu sinistrul Clan al Umbrelor, Labă de Foc a primit titulatura de războinic al Clanului Tunetului și numele lui s-a schimbat în Inima de Foc.

Dar pericolul pândește încă din întunericul pădurii, iar dușmanii s-ar putea afla chiar mai aproape decât își închipuie el. Odată cu venirea iernii, pisicile din Clanul Râului încep să se îngrijoreze din pricina hranei, iar Clanul Vântului e slăbit și în exil. Boala, accidentele și intrigile amenință tabăra Clanului Tunetului. Va reuși Inimă de Foc să își salveze prietenii?

Volumul cuprinde hărți și simboluri din viața pisicilor războinice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Hunter

Traducător: Oana Badea

Data apariției: noiembrie 2014

Titlu original: Warriors. Fire and ice

ISBN: 9786068434056

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

 

Din blogul Cartepedia

Roxana Covaliu Roxana Covaliu

,,Această carte trebuie citită pe furiș. Vă sfătuiesc s-o ascundeți cât mai bine, nu cumva să ajungă sub privirile pisicii dumneavoastră. Nu îmi asum responsabilitatea pentru părăsirea domiciliului de c......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.“

Publishers Weekly

„După ce citești Pisicile războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.“

Kirkus Reviews