TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Aventurile lui Riki

Ana Maria Florea
Colecții/Serii: Cărţi pentru copii
Sunt foarte încântat că Ana a scris o carte despre mine și despre aventurile mele. Ca orice pui neștiutor, am intrat adesea în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-588-545-5
Dimensiuni: 21×21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Sunt foarte încântat că Ana a scris o carte despre mine și despre aventurile mele. Ca orice pui neștiutor, am intrat adesea în belele, dar am învățat că nu am voie să fac prostioare și astăzi sunt un cățel foarte cuminte. Îmi place să mă joc cu alți căței și, da, îmi plac toate celelalte animale. Am acasă o pisică de care am grijă, pentru că Ana mi-a spus că trebuie să fiu bun și cuviincios atât cu animalele, cât și cu oamenii. E adevărat că, dacă o supăr pe pisică, își ascute ghearele pe nasul meu, dar eu încerc să nu o supăr.

Sper să vă placă poveștile mele și să învățați și voi, copii, ce am învățat eu: dacă eşti bun, îți faci repede prieteni și, atunci când ești supărat, aceștia îți vor veni în ajutor.

Cu drag, RIKI

Cu o experienţă de 19 ani în lumea artelor vizuale, Floriana Bălan debutează în domeniul ilustraţiei de carte pentru copii. Creator de grafică pentru print şi web, a redat vizual aventurile lui Riki prin prisma acestei pregătiri, dar şi prin prisma unei mămici care doreşte tot ce e mai frumos pentru copiii ei.

Aventurile lui Riki înseamnă reve­nirea în lumea poveștilor și a cărților, revenire pe care autoarea și-a dorit-o lină, tocmai de aceea cartea de față este una pentru copii.

Riki este un cățel adevărat, cățelul autoarei, şi primii doi ani din viaţa acestuia sunt prezentați prin poveștile și peripețiile descrise aici.

Autor: Ana Maria Florea
Ilustrator: Florentina Bălan
Data apariției: 2013
Editura: Curtea Veche
Pagini: 84
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură pentru copii, căţel, aventuri, ilustraţii, poveşti, peripeţii
Locuri în topurile Cartepedia
  • Ana Maria Florea - Autor
    Ana Maria Florea are 35 de ani și este la a doua carte publicată. Prima carte de proză scurtă, Zăpada roșie, a apărut în anul 1996. A urmat o lungă perioadă în care autoarea a lăsat beletristica pe locul doi și a scris doar din postura de jurnalist. A lucrat în radio, în televiziune și în presa scrisă și a colaborat timp de 13 ani cu mass‑media din Franța și Belgia. În prezent lucrează în...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor