TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Au furnicile sfincter?

Bruno Vincent, Jon Butler
Colecții/Serii: Râsul lumii
Unde se află centrul geometric al nicăieriului? Cum miroase un câine fără nas? (Evident, oribil.) Ce-a fost mai întâi, omleta...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2747-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Au furnicile sfincter?

MAI MULTE DESPRE CARTE

Unde se află centrul geometric al nicăieriului? Cum miroase un câine fără nas? (Evident, oribil.) Ce-a fost mai întâi, omleta sau ochiurile? Care este sinonimul cuvântului „sinonim“? Cum ar fi dacă n-ar exista întrebări ipotetice? De ce nu există mâncare de pisici cu aromă de şoarece? Cum se face că există o singură Comisie pentru Monopol? De ce sunt casele construite afară? Au avut Adam şi Eva o relaţie incestuoasă? De ce nu intră oile la apă când plouă?

Când e altoită pe umor, curiozitatea lasă urme apăsate. Jon Butler şi Bruno Vincent inventează o revistă, Bătrânul pişicher, pentru a pune la cale o poştă a redacţiei cu totul aparte. Ea scoate la iveală absurdul cotidian, părând oglinda unei lumi cu mintea pe moaţe. Şi ca în orice odă închinată tembelismului, imaginaţia e ajutată s-o ia razna, iar spiritul de observaţie se transformă din calitate în bumerang.

Autor: Bruno Vincent, Jon Butler
Traducător: Cornelia Bucur
Data apariției: 2010
Editura: Humanitas
Titlu original: Au furnicile sfincter?
Pagini: 247
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
umor, curiozitate, imaginaţie

Opinia cititorilor