TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Reacție în lanț

Simone Elkeles
Colecții/Serii: Fantasy Leda, Chimie perfectă
"Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-568-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Legile atracției Legile atracției Simone Elkeles

Reacție în lanț

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcăleşte el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine..."

Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…

În viaţă, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieţii mint ca să-şi atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îţi spune „te iubesc” şi să nu ieşi niciodată cu un tip din cartierul de sud al orăşelului Fairfield. Chiar dacă părinţii ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul oraşului decât cu colegii de şcoală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaşte pe Luis, este tentată să-şi încalce toate principiile.

"Sunt conştient că am în mine o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele… simt adrenalina curgându-mi prin vene" – recunoaşte Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o şansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ţinta noului lider al bandei Latino Blood.

Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată şi brutală şi a trăi periculos tot restul vieţii?

Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!

Autor: Simone Elkeles
Traducător: Carmen Ion
Data apariției: mai 2013
Editura: Leda
Titlu original: A Perfect Chemistry Novel
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură pentru tineri, adolescenţi, îndrăgostire, atracție, chic-lit
  • Simone Elkeles Simone Elkeles - Autor
    Simone Elkeles s-a născut și a crescut în zona orașului Chicago. Este autoarea romanelor Leaving Paradise, How to Ruin a Summer Vacation și How to Ruin My Teenage Life și a fost desemnată autoarea anului 2008 din statul Illinois de către Asociaţia...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus