TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Zile întunecate

Yrsa Sigurdardottir
Colecții/Serii: Fiction Connection
Când zăpezile nesfârşite ale Groenlandei devin malefice... Într-un loc izolat din Groenlanda, trei persoane dispar în mod...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-538-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Zile întunecate

MAI MULTE DESPRE CARTE

Când zăpezile nesfârşite ale Groenlandei devin malefice...

Într-un loc izolat din Groenlanda, trei persoane dispar în mod misterios: o specialistă în geologie şi doi muncitori care lucrau la o instalaţie de foraj. Avocata Thöra Gudmundsdöttir împreună cu o echipă de specialişti pleacă la faţa locului pentru a investiga cazul. Acolo sunt nevoiţi să înfrunte ostilitatea faţă de străini a localnicilor din Kaanneq, un sat al cărui nume înseamnă, în limba locală, «foame», şi a cărui atmosferă sumbră pare că ascunde o istorie stranie şi înfricoşătoare.

Iniţial, Yrsa Sigurdardóttir a profesat ingineria la Reykjavík. Destinul ei a luat o turnură diferită în momentul în care a început să scrie cărţi pentru copii, care s-au bucurat de succes de public şi au fost recompensate cu premii importante. A urmat însă un nou pas: literatura poliţistă. Seria al cărei personaj principal este avocata Thöra Gudmundsdöttir a făcut-o celebră pe Yrsa Sigurdardöttir în lumea întreagă. Este publicată în zeci de ţări şi face parte din plutonul numărul 1 al autorilor scandinavi care au transformat în ultimii ani literatura poliţistă nordică într-un brand foarte puternic. De aceeaşi autoare, la Editura Trei au mai apărut: Suflete damnate şi Cenuşă şi pulbere.

Data apariției: 2011
Editura: Trei
Titlu original: Auðnin
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Groenlanda, dispariţie
  • Yrsa Sigurdardottir - Autor
    Yrsa Sigurdardottir (n. 1963, în Islanda) trăiește două vieți paralele. În prima este ingineră, mai precis director tehnic al unuia dintre cele mai mari proiecte de construcții hidroenergetice din Europa. În cea de-a doua este scriitoare și "noua regină a thrillerului nordic". Romanul Ultimul ritual (2005), primul ei thriller, a fost publicat în peste 30 de țări.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor