TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Suflete damnate

Yrsa Sigurdardottir
Colecții/Serii: Fiction Connection
Suflete damnate este un roman poliţist inteligent, glacial și cu o intrigă absolut fabuloasă. Cartea face parte dintr-o serie al cărei personaj...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-428-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Suflete damnate

MAI MULTE DESPRE CARTE

Suflete damnate este un roman poliţist inteligent, glacial și cu o intrigă absolut fabuloasă. Cartea face parte dintr-o serie al cărei personaj principal este Thóra Gudmundsdóttir, avocată, mamă a doi copii, femeie divorțată. O crimă îngrozitoare a fost comisă într-un resort turistic situat pe coasta de vest a Islandei, într-o fermă recent renovată, odinioară faimoasă pentru că ar fi fost bântuită de fantome. Thóra e chemată de proprietarul hotelului – primul suspect în acest caz – pentru a-l apăra în instanţă. Investigaţiile ei dezvăluie fapte tulburătoare care s-au întâmplat la fermă cu câteva decenii în urmă.

Autor: Yrsa Sigurdardottir
Traducător: Laurenţiu Dulman
Data apariției: 2011
Editura: Trei
Titlu original: Sér grefur gröf
Pagini: 432
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
thriller nordic, roman poliţist, Islanda
  • Yrsa Sigurdardottir - Autor
    Yrsa Sigurdardottir (n. 1963, în Islanda) trăiește două vieți paralele. În prima este ingineră, mai precis director tehnic al unuia dintre cele mai mari proiecte de construcții hidroenergetice din Europa. În cea de-a doua este scriitoare și "noua regină a thrillerului nordic". Romanul Ultimul ritual (2005), primul ei thriller, a fost publicat în peste 30 de țări.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Sunday Telegraph
Dată fiind populaţia sa de doar 300 000 de locuitori, Islanda este o ţară cu un număr surprinzător de mare de autori buni în domeniul literaturii poliţiste. Yrsa Sigurdardóttir este unul dintre aceşti autori care scriu teribil de captivant... Atipic însă, la ea, în locul bărbatului morocănos de vârstă mijlocie care joacă de obicei rolul detectivului se află acum o tânără femeie... o eroină atrăgătoare, cu sex-appeal.
The Times
Yrsa Sigurdardóttir se numără printre cei mai buni autori de romane poliţiste nordice.

Opinia cititorilor